Νίκη για τη 2η αγωνιστική της SUMMER LEAGUE για τους THUNDERCLUTCH με 43-45 απέναντι στους INDIANS.]

Ο Σαλαπάτας σκόραρε για 3 αλλά ο Σωτηρέλης μείωσε αμέσως. Το παιχνίδι πήγαινε σε χαμηλό ρυθμό μέχρι το 4-6. Οι Παπανικολάου και Σωτηρέλης έκαναν το 8-6 αλλά οι Κόλλιας και Κοκοβές έκαναν την ανατροπή. Με 2/4 βολές του Σωτηρέλη το δεκάλεπτο έκλεισε στο 10-10.

Οι INDIANS μπήκαν πιο ζεστοί στη 2η περίδιο με τους Τσιούμα, Τσάγκα, Τριαντάφυλλο και Αρβανίτη να κάνουν το 17-10. Με καλάθια όμως των Ηλιόπουλου και Λάγιου έγινε το 17-14. Ο Τσάγκας στο τέλος έκανε το 19-15 του ημιχρόνου.

Με 7 σερί πόντους στο 2ο ημίχρονο οι INDIANS ξέφυγαν με 9 πόντους με κύριο εκφραστή τον Παπανικολάου που έδωσε ομηρικές μάχες στη ρακέτα. Ο Κοκοβές μείωσε αλλά οι Παπανικολάου και Τριαντάφυλλος έκαναν το 32-18. Και εκεί που το μομέντουμ ήταν με τους γηπεδούχους, οι THUNDERCLUTCH βρήκαν τα αποθέματα να αντιδράσουν. Με 2/2 βολές από τους Σαλαπάτα και Ηλιόπουλο και τρίποντο του 1ου μείωσαν στους 8 ενώ ο Δήμος κατάφερε να κάνει το 32-26.

Στο ίδιο τέμπο συνέχισαν και στην 4η περίοδο πλησιάζοντας στους 3 με καλάθια των Ηλιόπουλου, Κοκοβέ και Ψαράκη. Ο Γκόγκας με 1/2 βολές απάντησε αλλά ο Σαλαπάτας με τρίποντο έβαλε μπροστά την ομάδα του. Σαλαπάτας και Ηλιόπουλος έκαναν το 37-41 για να έρθει και πάλι η ανατροπή με τους Παπανικολάου και Γκόγκα για το 43-43! Και εκεί που έδειχναν ότι όλα θα κριθούν στην παράταση, με μόλις 6,4'' στο χρονόμετρο ο Ηλιόπουλος πήρε την μπάλα και κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού, με σουτ μπροστα σε 2 αντιπάλους κατάφερε να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του!

MVP της αναμέτρησης ο Δήμος με 4 πόντους και 9 ριμπάουντ. Φυσικά και ο Ηλιόπουλος κλέβει από την δόξα με το buzzer beater του!

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Παπανικολάου με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Φυσικά στο φοβερό buzzer beater του Ηλιόπουλου!