Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ  North Summer League II το Τρένο  διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην ομάδα των Terror East.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Καλοπήτα (10) ,ο οποίος ευστόχησε σε δύο τρίποντα ,Σαπουντζή (4) και Τάτση (4) . Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Τρένου δεν ξεκίνησε το ίδιο εύστοχα με τον Κιουρκτζόγλου (5) και τα καλάθια του Νικηφόρου (2) και Κουτρουμπή (2) να διαμορφώνουν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου σε 20-10.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι σκληρές άμυνες των παιχτών του Τρένου οδήγησαν την ομάδα των Terror East να σκοράρει μονο τέσσερεις πόντους με τον Φούρλα (2) και τον Μπόζα (2).  άμυνες αυτές τους έδωσαν και επιθετική ροή και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ με  τον Νικηφόρο (8) και από δυο πόντους των Σιαράβα , Χάρο και Κουτρουμπή. Σκορ του πρώτου ημίχρονου  24-24.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Η ομάδα των Terror East κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα με τον Τάτση (8) , Καλοπήτα (4) και τα καλάθια των Σαπουντζή (2), Μπόζα (2) .Από την άλλη τα δύο τρίποντα του Σιαράβα (6) , τα καλάθια των Γούναρη (2), Χάρο (2) και Νικηφόρου (2) δεν ήταν αρκετα για το Τρένο και βρέθηκε να μένει πίσω στο σκορ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με 41-36.

Στην τελική ευθεία οι σκληρές άμυνες οδήγησαν σε ένα τέταρτο δεκάλεπτο τις ομάδες σε χαμηλό σκορ . Για το Τρένο βγήκαν μπροστά οι Κιουρκτζόγλου (5), ο οποίος ευστόχησε σε ένα κρίσιμο τρίποντο , και Σιαράβας (4), ενώ για τους Terror East ο Τάτσης έβαλε το μοναδικό καλάθι για την ομάδα του με το τελικό σκορ να δείχνει 43-47.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές κυριάρχησαν στα ταμπλό με 45 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 10 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 11 ασίστ συνολικά και 3 κλεψίματα με 12 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κιουρκτζόγλου ο οποίος σημείωσε double-double με 10 πόντους, 23 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη με 22 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιώργος Τάτσης ο οποίος σημειωσε 14 πόντους,2 ριμπάουντ , 4 κλεψίματα με  κανένα  λάθος με 14 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Χαράλαμπος Νικηφόρος ο οποίος σημειωσε 13 πόντους και  4 ριμπάουντ με κανένα λάθος και 10 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι ήταν μέχρι και το τέλος αμφίροπο , το δείχνει και το τελικό σκορ , όμως  η σκληρή άμυνα και το γρήγορο παιχνιδι του Τρένου τους έδωσε την νίκη.