Για την 3η αγωνιστική της ATLAS SUMMER LEAGUE 2 οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ επικράτησαν με 39-48 των AVENGERS

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ότι ήθελαν στο πρώτο δεκάλεπτο καθώς δέχτηκαν μόνο 2 πόντους πό τον Τόλια. Αντίθετα σκόραραν 12 με τον φανταστικό Χρηστακάκο να σκοράρει 8 πόντους και τους Χρονόπουλο και Καστανιά από 2.

Οι Πολύδωρος και Μειντάνης αύξησαν τη διαφορά για να μειώσουν οι AVENGERS με το τρίποντο του Βρεττού και καλάθια του Αντωνίου. Ο Μειντάνης έκανε το 9-17 αλλά ο Βρεττός με βολές και ο Τόλιας μείωσαν στους 3. Χρηστακάκος και Ανδρόνικος ανέβασαν τη διαφορά για να μειώσουν οι Αντωνίου και Βουράκης με τρίποντο για το 19-23.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με φόρα στο 3ο δεκάλεπτο για να τελειώσουν το ματς. Ο Χρονόπουλος με 4 πόντους και ο Νικολόπουλος με σουτ έκαναν το 19-29. Ο Κυριακίδης όμως με 5 συνεχόμενους πόντους κατάφερε να μειώσει. Δυο σουτ του Πολύδωρου όμως και τρίποντο του Χρηστακάκου έκαναν το 24-36. Ο Βρεττός απάντησε με δικό του τρίποντο ενώ ο Καστανιάς με σουτ έγραψε το 27-38.

Ο Αντωνίου στην αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου με 4 πόντους μείωσε αλλά με τρίποντο του Μειντάνη και 4 πόντους από τους Χρονόπουλο και Μειντάνη ξανά έγινε το 31-45. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με 2 τρίποντα του Παπαδημητρίου και Βρεττού ενώ το τελικό 39-48 έκανε με τρίποντο ο Χρηστακάκος.

MVP της αναμέτρησης ο Χρονόπουλος με 10 πόντους και 13 ριμπάουντ.

για τους AVENGERS ξεχώρισε ο Αντωνίου με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην πολύ καλή άμυνα των ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ειδικά στο 1ο και 3ο δεκάλεπτο και στα πολλά κρίσιμα σουτ που σκόραραν σε στιγμές που οι AVENGERS πλησίαζαν.