Tη δεύτερη τους νίκη σε τρεις αγώνες πέτυχαν το βράδυ της Πέμπτης οι Slow Motion όταν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της West Summer Atlas League 2 υποδέχθηκαν τους μόλις πέντε διαθέσιμους Old Dogs και εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη τους στο ζωγραφιστό και τις περισσότερες λύσεις που διέθεταν πήραν με άνεση το ροζ φύλλο.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά όταν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 5-6 (Μιχαηλίδης, Γκέος και Λυκουρας πέτυχαν τα καλάθια τους) οι Slow αντεπιτέθηκαν. Με πρωταγωνιστή τον ανίκητο κάτω απ' το καλάθι Παρτσινέβελο (10π) και το τρίποντο του Δημητράκη, έτρεξαν ένα σερί 12-0 και τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο σε διψήφια απόσταση (17-6).

Δεν άλλαξαν πολλά στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης χάρη στους Μπανταβάνη , Παρτσινέβελο (από 6π) και Κουμπούρο (4). Οι αντίπαλοι τους απαντούσαν περιστασιακά με τους Μιχαηλίδη (6) και Γκέο (5) με συνέπεια η διαφορά να πάει ως το +18, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τρίποντο του Δημητράκη (38-21).

Μετά την ανάπαυλα οι Old Dogs προσπάθησαν να πλησιάσουν με επιμέρους 2-11 με τον Παναγούλια (11π) να ηγείται συν τη βοήθεια του Γκέου (5π). Μείωσαν στους 8, ωστόσο οι Slow Motion με τέσσερα διαδοχικά τρίποντα, από τους Κουμπούρο (9π) και Δημητράκη (3) μαζί με τον σταθερό Δρακόπουλο (4π) επανέφεραν την απόσταση πέριξ των είκοσι πόντων. Σκορ τρίτης περιόδου 58-42.

Τα τελευταία δέκα λεπτά η αναμέτρηση έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την κούραση των Old Dogs (Μιχαηλίδης & Γκέος από 4π) να παίζει ρόλο. Στην αντίπερα όχθη, Κουμπούρος (7), Παρτσινέβελος (4) και Δημητράκης (3) συνέβαλαν στην άνετη επικράτηση των Slow Motion με το τελικό 74-52 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές σούταραν καλύτερα βολές (70-28%) και τρίποντα (36-11%) πλην διπόντων (42-49%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (40-33), μοίρασαν παραπάνω ασιστ (21-8), έκλεψαν πιο λίγες μπάλες (9-12), έκαναν περισσότερα μπλοκ (4-2) και υπέπεσαν σε πιο πολλά λάθη (12-10).

MVP αλλά και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Αποστόλης Παρτσινέβελος με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως κλειδί του αγώνα ο Θοδωρής Κουμπούρος έχοντας 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Νίκος Μιχαηλίδης με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ,2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στη διαφορά ενέργειας και δυνάμεων που είχαν οι νικητές, που δεν απειλήθηκαν καθόλου.