Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της κατηγορίας east για την Summer League 2, οι Basketaki Rejects αναμετρήθηκαν με τους Μυρμιδόνες. Το παιχνίδι με εξαίρεση το 1ο δεκάλεπτο ήταν μονόπλευρο με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν στο σκορ και να παίρνουν μια εύκολη νίκη με σκορ 40-75!

Δυνατά άρχισαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγό τις γρήγορες επιθέσεις οι Rejects κατάφεραν να πετύχουν 15 πόντους. Μολαταύτα, αμυντικά δεν ήταν προσηλωμένοι με αποτέλεσμα οι Μυρμιδόνες να βάλουν 21 πόντους και να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Για τους γηπεδούχους 2 τρίποντα πέτυχε ο Κωνσταντίνου, ενώ 2 καλάθια έβαλε ο Υψηλάντης. 11 πόντους είχε ο στρατηγός των Μυρμιδόνων Χατζηαγγελής με τον Μυλιόρδο να ακολουθεί με 5.

Η διαφορά αυξήθηκε κατά 7 πόντους στην 2η περίοδο. Οι απίστευτα συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι Μυρμιδόνες δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και συνέχισαν να σκοράρουν στο καλάθι των Rejects. Οι γηπεδούχοι που ήταν μόλις 5 άρχισαν να κουράζονται. 8-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Η διαφορά έφτασε τους 13 πόντους. 2 σερί καλάθια έβαλε για τους Basketaki Rejects ο Πετρόπουλος. 5 πόντους είχε ο Μυλιόρδος και 4 ο Ρέντζελας για τους Μυρμιδόνες.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το 3ο δεκάλεπτο με την διαφορά να αυξάνεται στους 21 πόντους. Τα πράγματα έγιναν ιδιαίτερα δύσκολα για τους Rejects με τους Μυρμιδόνες να έχουν επιβάλλει πλήρως τον run and gun ρυθμό τους. 14-22 ήταν το επιμέρους σκορ. 7 πόντους πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Παπαθανασίου. 14 πόντους με 4 σερί τρίποντα έβαλε ο τρομερός Μυλιόρδος για τους Μυρμιδόνες.

Στην διαδικαστικού χαρακτήρα 4η περίοδο η διαφορά εκτοξεύθηκε ακόμα περισσότερο. Οι Μυρμιδόνες με άμυνα από γρανίτη, δέχθηκαν μόλις 3 πόντους (του Πετρόπουλου) και πέτυχαν 17, στέλνοντας την διαφορά στους 35 πόντους! 40-75 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα. Για τους νικητές σκόραραν 8 διαφορετικοί παίχτες, κάτι που δείχνει τον επιθετικό πλουραλισμό των Μυρμιδόνων!

Mvp του αγώνα ήταν ο Μ. Χατζηαγγελής με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ (8-4), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 1 λάθος σε 25 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Ζουρούδης με 5 πόντους, 11 ριμπάουντ (9-2), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Μυλιόρδος με 26 πόντους, 8 ριμπάουντ (8-0), 7 ασίστ και 6 λάθη σε 27 λεπτά αγώνα!