Μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση για τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ που αυτή τη φορά συνέτριψαν την FIORETSINA με 75-42.

Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε η διαφορά των δυο ομάδων καθώς οι φιλοξενούμενοι σκόραραν μόλις 4 πόντους με τους Παπαγιάννη και Χονδρομάρα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι σκόραραν 25 με τους Αρχέλαο (7), τον Σταύρο Δαουτάκο 13 έχοντας 3 τρίποντα και τον Αχλαδιανάκη με δυο πόντους για το 25-4.

Ο Αρχέλαος σκόραρε για το 28-4 ενώ ο Πάνου έκανε το 28-6 στις αρχές του 2ου δεκαλέπτου. Ο Σ. Δαουτάκος με 4 πόντους αύξησε τη διαφορά για να απαντήσει ο Παρτάλης με σουτ. Ο Ν. Δαουτάκος με δίποντο και ο Σιχλιμίρης με τρίποντο έκαναν το 37-8. Οι Χονδρομάρας και Λεωνάκης σκόραραν για το 37-11. 

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με καλάθια εκατέρωθεν. Η διαφορά μάλιστα εκτινάχθηκε στους 37 πόντους με καλάθια του Σ. Δαουτάκου, Αρχέλαου και Π. Δαουτάκου. Ο Πάνου σκόραρε για 3 αλλά οι Δαουτάκος Πέτρος και Νίκος έκαναν το 59-21! Ο Χονδρομάρας με τρίποντο έκανε το 59-24.

Με καλάθια των Χονδρομάρα και Παρτάλη η FIORETSINA μείωσε. Μάλιστα ο Χονδρομάρας με νέο τρίποντο και ο Νάστος με σουτ έκαναν το 63-35. Ο Σιχλιμίρης όμως με 2/2 τρίποντα αύξησε εκ νέου τη διαφορά. Ο Παρτάλης κατάφερε να σκοράρει δυο παλικαρίσια καλάθια ενώ οι Καλογερόπουλος και Καλάβριας έκαναν το τελικό 75-42.

MVP της αναμέτρησης ο Αρχέλαος με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ! 

για τη FIORETSINA ξεχώρισε ο Παρτάλης με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στον φοβερό ρυθμό που επέβαλλε η γηπεδούχος και στην αστοχία της FIORETSINA στο 1ο ημίχρονο.