Στο ΟΑΚΑ, Itah Jazz και Terror East αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, της, Atlas Summer League 2 (North B), με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 77-74 (κ.δ. 67-67) στην παράταση. 

Στην πρώτη περίοδο, θαρρεί κανείς πως οι δύο ομάδες εναλλάσονταν συνεχώς στο σκορ. Ο Καλοπήτας σκόραρε για το 2-4 με όμορφη προσπάθεια, ο Βαϊτσούδης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 7-6, αλλά ο Φουρλάς έβαλε και πάλι μπροστά τους Terror, με 11-9. Τρίποντο του Κεφαλά και 12-11, λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης σκόραρε για το 18-17, ενώ το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο στους 20 πόντους, με τρίποντο του Τάτση στην εκπνοή.

Ίδια εικόνα και στη δεύτερη περίοδο, τρίποντο του Κυριακίδη και μπροστά οι Jazz, οι οποίοι «έτρεξαν» σερί 7-0 (27-20), προτού σκοράρει ο Μπόζας, για το 27-22, παίκτης που έδωσε πολύτιμες λύσεις και με πέντε συνεχόμενους πόντους λίγα λεπτά αργότερα, έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του (29-31). Τελικά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με σκορ 31-35 και τελευταίο καλάθι από τον Καλοπήτα.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το Β΄, με καλάθι του Καλοπήτα, αλλά ένα επιμέρους 12-1 των γηπεδούχων, με πρωταγωνιστές τους Μαριολή και Βαϊτσούδη, τους έδωσε προβάδισμα με 43-38. Σουτ τριών πόντων από τον Βογιατζόγλου για το 46-41, όμως οι Terror έκλεισαν καλύτερα το δεκάλεπτο και ισοφάρισαν σε 49-49, με νέο καλάθι του Καλοπήτα.

Από το «μηδέν» ξεκίνησε και η τελευταία περίοδος και εκεί ολοκληρώθηκε καθώς νικητής δεν βγήκε στην κανονική διάρκεια. Σουτ έξω από τα 6.75 των Μαριολή και Σπανού, έκαναν το σκορ 57-49, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με γκολ-φάουλ του Κουλούκη. Τέσσερις πόντοι από τον Σπανό είχαν απάντηση από ισάριθμους του Φούρλα (61-58), με τον ίδιο να ισοφαρίζει και στους 63 πόντους. Ο Μαριολής σκόραρε (65-63), κέρδισε και το φάουλ, αλλά αστόχησε στη συμπληρωματική βολή, με τον Μπόζα να βρίσκει στόχο από μακριά με τρίποντη «βόμβα» για το 65-66. Οι Jazz έκαναν φάουλ στα 12,3 για να σταματήσουν τον χρόνο, ο Καλοπήτας ευστόχησε σε 1/2 βολές και το σκορ διαμορφώθηκε σε 65-67. Με 2,3 να απομένουν, ο Μαριολής όχι μόνο ισοφάρισε σε 67-67, αλλά είχε την ευκαιρία να «κλέψει» την νίκη για την ομάδα του, κερδίζοντας και φάουλ. Αστόχησε όμως στη βολή και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Οι βολές «πλήγωσαν» τους γηπεδούχους και στο έξτρα πεντάλεπτο. Αρχικά, μετά από καλάθια των Φούρλα, Κεφαλά, Βαϊτσούδη και Τάτση, το σκορ διαμορφώθηκε σε 71-71. Ο Μπόζας πέτυχε γκολ-φάουλ που έμελλε να αποδειχθεί καθοριστικό (71-74), αν και ευτυχώς για τον ίδιο, δεν έγινε ο μοιραίος, καθώς αστόχησε σε τρεις συνεχόμενες βολές στη συνέχεια, μία μετά από Τ.Π του Βογιατζόγλου και δύο μετά από κερδισμένο φάουλ. Τελικά ο Καλοπήτας με 2/2 και ο Τάτσης με 1/2 διαμόρφωσαν το τελικό 77-74, ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Βαϊτσούδης, δίνοντας κάποιες ελπίδες στην ομάδα του.

MVP: Καθοριστικός την κρίσιμη ώρα ο Ηλίας Καλοπήτας, που τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, 14 ριμπάουντ, έξι ασίστ και δύο κλεψίματα.

Παίκτης Κλειδί: Ο Γιάννης Μπόζας σημείωσε σημαντικό τρίποντο στο τέλος της κανονικής διάρκειας και σπουδαίο καλάθι και φάουλ στο τέλος του έξτρα πενταλεπτου. Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση όντας πρώτος σκόρερ με 23 πόντους, ανα και παραλίγο με 0/3 βολές στο τέλος, να γίνει ο μοιραίος για την ομάδα του.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λάζαρος Βαϊτσούδης με 19 πόντους, 14 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και δύο τάπες.

Που κρίθηκε το ματς: Οι Terror East ήταν ψύχραιμοι όταν έπρεπε, σε αντίθεση με τους Itah Jazz, που «κλώτσησαν» την ευκαιρία να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, κυρίως, όταν ο Μαριολής αστόχησε στη βολή που του στέρησε ένα πιθανών, νικητήριο έμμεσο τρίποντο.