Στο πλαίσιο της 3ης  αγωνιστικής του 1ου γκρουπ North Summer League II, το Τρένο πραγματοποίησε την τρίτη διαδοχική του νίκη απέναντι στην ομάδα των Proboraptors.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού, με την ευστοχία τους και της καλές τους άμυνες, καταφεραν να κρατήσουν την ομάδα του Τρένου μόνο στους επτά πόντους στην πρώτη περίοδο. Η νεοσύστατη ομάδα με πρωταγωνιστές τους Μουσούντα (10), Λαμπρινό (7) και Βαλεντζή (2) πήρε προβάδισμα 12 πόντων για την συνέχεια του ματς. Για το Τρένο αυτοί που ξεχώρισαν στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν οι Πουλημένος (5) και Δημητρίου (2), με σκορ περιόδου 19-7 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι άμυνες των ομάδων έγιναν πιο σκληρές. Το Τρένο προσπάθησε να μειώσει το σκορ με τους Κατσώνη (4) και από δύο πόντους οι Κουτρουμπής, Δημητρίου και Σκούρας, αλλά το γρήγορο παιχνίδι των Proboraptors οδήγησαν σε εύστοχα σουτ με τους Αβούρη (6),Μουσούντα (4) ,Τραϊφόρο (2) και Κατσιμίχα (2) και αύξησαν την διαφορά στο τέλος του πρώτου ημίχρονου σε 33-17.

Με την αρχή του δευτέρου ημίχρονου, η κούραση ήταν εμφανής στους Proboraptors . Κούραση η οποία οδήγησε σε ένα δεκάλεπτο με λίγους πόντους για τους γηπεδούχους μόλις 11 , ενώ το Τρένο άναψε τις μηχανές με πρωταγωνιστές τους Δημητρίου (8), Σκούρα και Κουτρουμπή (6). Για τους γηπεδούχους η προσπάθεια του Αβούρη (5) και του Χάρου (2) δεν έφτασε για να κρατηθούν μπροστά στο σκορ, με συνέπεια το Τρένο να παίρνει το πρώτο του προβάδισμα στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης .

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είδαμε πιο απελευθερωμένο μπάσκετ και από τις δυο ομάδες. Για τους Proboraptors ο Αβούρης σκόραρε 4 πόντους και από δυο πόντους οι Τραϊφόρος, Μουσούντας και Κατσιμίχας. Για την ομάδα του Τρένου σκόραρε ο Πουλημένος (7), ο Κουτρουμπής (3) με ένα εύστοχο τρίποντο και ο Τσιώτας (2), διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 54-60 και δίνοντας την τρίτη νίκη για το Τρένο.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους : Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (10/16 βολές 62.5%, 19/39 δίποντα 48.7% και 4/25 τριποντά 16,0%), μάζεψαν 43 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 13 ήταν επιθετικά, μοίρασαν 11 ασίστ ,είχαν 6 κλεψίματα καθώς και 11 λάθη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα .

MVP αναδείχθηκε ο Σπύρος Σκούρας με 8 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο με ένα λάθος και 18 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττώμενων ήταν ο Διονύσης Αβούρης με 15 πόντους, 17 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλεψίματα , 1 κόψιμο και 2 λάθη με 21 στο σύστημα αξιολόγησης .

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Πουλημένος με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη με 15 στο σύστημα αξιολόγησης .

Η έκβαση του παιχνιδιού δεν ήταν προκαθορισμένη. Οι ανατροπές χαρακτήρισαν το παιχνίδι μιας και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη. Η ευστοχία όμως των παικτών του Τρένου αλλά και το γρήγορο παιχνίδι τους, το οποίο τους απέφερε αρκετούς πόντους μέσω των αιφνιδιασμών τους έδωσε την πολύτιμη ανάσα της νίκης !