Στο κλείσιμο της τέταρτης αγωνιστικής της Summer South Atlas League 2 το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό οι Skylarkers υποδέχθηκαν τους Ελλάνιους με τους δεύτερους να επιβεβαίωνουν την πολύ καλή τους φόρμα και ανεβάζοντας απόδοση στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού πήραν με άνεση το τρίτο ροζ φύλλο που τους φέρνει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με την τριπλέτα Μπεστιτζάνου (6), Βερεντζιώτη και Νίκου (από 4π) να σκοράρει προηγούμενοι με 2-10. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν κάπως με την είσοδο του Τερζή (4π) και μείωσαν σε 8-14 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός και στη δεύτερη περίοδο , με τους "Ελ" να διατηρούν την πρωτοπορία χάρη στους Μπεστιτζάνο (6) και Βερεντζιώτη (3). Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ακολουθήσουν με τον Παπαγεωργίου (4π), με το ημίχρονο να κλέινει στο 16-23.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι Ελλάνιοι έτρεξαν ένα σερί 11-0 με την τριάδα Μπεστιτζάνου (7), Νίκου (6) και Βερεντζιώτη (4) να κάνει ότι θέλει στο παρκέ, παρέα με τον οργανωτή Κακλέα. η διαφορά πήγε στους 18 με τους "Ουράνιους"  (Καπαρέλος 5, Τερζής 4) να αργούν να αντιδράσουν , για το 26-42 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λέπτα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα . Μπεστιτζάνος και Βερεντζιώτης συνέχισαν να σκοράρουν (από 4π έκαστος), ενώ για τους Skylarkers οι Ασημίδης (3), Βέλλας και Παπαγεωργίου (από 2π) συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 33-55.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα σε κάθε κατηγορία (δίποντα 27-47%, τρίποντα 10-22%, βολές 11-30%), μάζεψαν τα ίδια ριμπάουντ (από 44), μοίρασαν παραπάνω ασιστ (10-13), έκλεψαν πιο πολλές μπάλες (6-9) και υπέπεσαν σε ένα λιγότερο λάθος (12-11).

Player of the game αναδείχθηκε με double double ο καπιτάνο Άκης Βερεντζιώτης με 16 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη. Παρέα του ως παίκτης-κλειδί αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Μπεστιτζάνος με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 6 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο αλάνθαστος Βασίλης Τερζής με 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερο μέρους με τους νικητές να παίζουν εξαιρετικά ελκυστικό μπάσκετ !