Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου γκρουπ North Summer League II, ο Φάρος BC πραγματοποίησε  την τέταρτη διαδοχική του νίκη απέναντι στην ομάδα των Basket Walkers.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού με την ευστοχία τους και την αποτελεσματική τους άμυνα, κατάφεραν να αποδιοργανώσουν τους Basket Walkers, ώστε να πετυχαίνουν χαμηλό σκορ, μόλις οκτώ πόντους στην πρώτη περίοδο. Ο Φάρος με πρωταγωνιστές τους Καλπακή (12) με 4/5 τρίποντα, Κοντογόνη (5), Βασιλό (6) και Τσιολάκη (2) πήρε προβάδισμα 19 πόντων για την συνέχεια του ματς. Για τους Basket Walkers αυτοί που ξεχώρισαν στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν οι Φαφούτης (5) και Παπαγεωργίου (3), με σκορ περιόδου 27-8 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Basket Walkers κατέβαλαν σκληρή προσπάθεια για να ροκανίσουν τη διαφορά και να μειώσουν το σκορ. Με πρωταγωνιστές τους Νούλα (8) 2/3 τρίποντα, Φαφούτη (7) και Παπαγεωργίου (4) μείωσαν την διαφορά στους 14 πηγαίνοντας στην ανάπαυλα. Από την άλλη μεριά ο Φάρος BC κράτησε τη διαφορά με τα τρίποντα των Κοντογόνη (3), Θωμόπουλο (3) και Καλπακή (6) 2/3 τρίποντα. Το σκορ για το πρώτο ημίχρονο διαμορφώθηκε 27-41.

Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημίχρονου η ομάδα του Φάρου συνέχισε τον βομβαρδισμό από τα 6,75 με τον Κοντογόνη να σκοράρει το τρίτο δικό του, τον Καλπακή να ευστοχεί σε ακόμη 3 τρίποντα και από 4 πόντους να έχουν οι Τσιμπούκης Δ. και Βασιλός. Για τους Basket Walkers οι Φαφούτης (4), Νούλας (3) και από δυο πόντους οι Ανδρονής και Παπαγεωργίου προσπάθησαν να κρατήσουν την ομάδα τους κοντά στο σκορ. Μετά από τρεις περιόδους βρέθηκε ο Φάρος να έχει διαφορά +25 πόντους με το σκορ να δείχνει 38-63.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είδαμε πιο απελευθερωμένο μπάσκετ και από τις δυο ομάδες. Για τους Basket Walkers ο Παπαγεωργίου σκόραρε 6 πόντους, ο Φαφούτης (4) και  δυο πόντους ο Βλάχος. Για την ομάδα του Φάρου σκόραρε από 4 πόντους ο Κοντογόνης και ο Βασιλός, ο Κουλουμπαρίτσης (3) και Τσιμπούκης Δ. και Τσιμπούκης Θ. από δυο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 51-78 δίνοντας την τέταρτη νίκη στον Φάρο BC.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους : Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (3/10 βολές (30.0%), 18/39 δίποντα 46.2% και 13/37 τριποντά 35,1%), μάζεψαν 37 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 13 ήταν επιθετικά, μοίρασαν 21 ασίστ, είχαν 17 κλεψίματα καθώς και 7 λάθη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα .

MVP αναδείχθηκε ο Χρήστος Καλπακής με 29 πόντους με 9/12 τρίποντα (75,0%), 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα με 2 λάθη και 44 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττώμενων ήταν ο Δημήτρης Φαφούτης με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος με 27 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Θανάσης Κοντογόνης με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος με 13 στο σύστημα αξιολόγησης .

Η νίκη του Φάρου κλείδωσε με την τρομερή ευστοχία στην εκτέλεση των τρίποντων καθώς και στο γρήγορο παιχνίδι της ομάδας.