Με 37-39 επικράτησαν οι THUNDERCLUTCH των SALATOI για την 4η αγωνιστική της summer league 2! 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Γλεντή και Χριστοδούλου αλλά ο εκπληκτικός Ηλιόπουλος Θ. με 6 συνεχόμενους πόντους του έκανε το 4-8. Ο Φραγκουλίδης κατάφερε να μειώσει από κοντά ενώ το 8-8 έγραψε και πάλι ο Φραγκουλίδης σε ένα αρκετά ισορροπημένο 1ο δεκάλεπτο.

Ο Γλεντής στην αρχή του 2ου έκανε το 10-8 αλλά οι Ηλιόπουλος, Δήμος και Κοκοβές αύξησαν τη διαφορά σε 10-14. Ο Καλαιτζίδης από κοντά μείωσε ενώ ο ίδιος παίκτης και ο Κατσάμπης έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα τους. Το 16-17 έκανε ο Κοκοβές με σουτ στη λήξη του ημιχρόνου.

Με καλάθι του Λάγιου ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο ενώ ο Χριστοδούλου απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Με 3 συνεχόμενους πόντους του Ηλιόπουλου Θ. έγινε το 18-22 αλλά οι Γλεντής και Χατζηκοκολάκης ισοφάρισαν. Ο Ψαράκης με 1/2 βολές έβαλε μπροστά την ομάδα του αλλά ο Φραγκουλίδης έκανε το 24-23.

Με τρίποντο του Γκούβα, το πρώτο στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν. Ένα προβάδισμα που κράτησαν για κάποια λεπτά με καλάθια των Κόλλια και Καλαιτζίδη εκατέρωθεν. Μάλιστα ο Γλεντής και ο Κρεμαστάς έκαναν το 35-29. Κι ενώ το μομέντουμ ήταν για τους SALATOI με μια αντεπίθεση διαρκείας οι THUNDERCLUTCH πέρασαν μπροστά. Ο Κόλλιας από κοντά και ο Δήμος με τον ίδιο τρόπο έκαναν το 35-33 ενώ με τρίποντο ο Κοκοβές έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα. Ο Δήμος έκανε το 36-38 ενώ ο Κρεμαστάς με 1/2 βολές μείωσε στον πόντο. Το τελικό 37-39 έκανε ο Κοκοβές με 1/2 βολές.

MVP της αναμέτρησης ο Ηλιόπουλος Θ. με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

για τους SALATOI ξεχώρισε ο Φραγκουλίδης με 6 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά, με κρίσιμα σουτ των φιλοξενούμενων και τις χαμένες βολές των SALATOI.