Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι οι WEST FLOPPERS πήραν τη νίκη με 73-65 απέναντι στους αήττητους ως τώρα ΓΕΡΟΝΤΕΣ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με 8-0 με τους Παναγιωτίδη, Κακουριώτη και Βενιό. Ο Δαουτάκος Σταύρος με 5 πόντους μείωσε. Στο καλάθι του Κακουριώτη απάντησε ο Δαουτάκος Πέτρος. Ο Μπάκας με τρίποντο έκανε το 13-7. Ο Δαουτάκος Σ. με δικούς του πόντους κράταγε την ομάδα του κοντά στο σκορ αλλά με τον φοβερό Παναγιωτίδη οι WEST FLOPPERS έκαναν το 22-11. 

Στο 2ο δεκάλεπτο το τρίποντο του Κακουριώτη και το δίποντο του Γκανή έκαναν το 27-11. Οι Αχλαδιανάκης και Αρχέλαος μείωσαν και οι Σταθόπουλος και Αρχέλαος ξανά έκαναν το 29-19. Οι Παναγιωτίδης και Μεταξάς αύξησαν τη διαφορά ενώ ο Δαουτάκος Σταύρος έκανε το 33-21.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο από μεριά θεάματος. Ο Δαουτάκος Πέτρος με δυο συνεχόμενα έμμεσα τρίποντα μείωσε αλλά ο Λαμπρόπουλος με δικό του τρίποντο απάντησε. Με ένα φοβερό ξέσπασμα με τρίποντα των Δαουτάκου Σ. και Δημόπουλου οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ μείωσαν στους 6. Σε εκείνο το σημείο όμως ανέλαβε ο Κακουριώτης που με 9 πόντους του αύξησε τη διαφορα στους 15. Ο Σταύρος Δαουτάκος έκανε το τελικό 55-42. 

Και πάλι ο Σ. Δαουτάκος στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου μείωσε αλλά ο Παναγιωτίδης απάντησε αμέσως. Το ίδιο σκηνικό στις επόμενες φάσεις με τρίποντα αυτή τη φορά από τους δυο τους. Ο Δαουτάκος Πέτρος έκανε το 61-54. Ο Κακουριώτης με τρίποντο και ο Παναγιωτίδης με 2/2 βολές σε κρίσιμο σημείο δεν άφησαν τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ να πλησιάσουν περισσότερο. Οι Αρχέλαος, Δαουτάκος και Σιχλιμίρης κατάφεραν να μειώσουν ξανά στους 6 αλλά ο Λαμπρόπουλος με δυο κρίσιμα τρίποντα έβαλε τέλος στις ελπίδες για ανατροπή. Ο Αχλαδιανάκης έκανε το τελικό 73-65.

MVP της αναμέτρησης ο Παναγιωτίδης με 24 πόντους 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ!

για τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ ξεχώρισε ο Σταύρος Δαουτάκος με 28 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στον πολύ γρήγορο ρυθμό που επέβαλλαν οι WEST FLOPPERS και στα μεγάλα και κρίσιμα τρίποντα σε στιγμές που οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ πλησίαζαν.