Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το Atlas Summer League II, οι Saronic Hornuts πραγματοποίησε την τέταρτη τους συνολικά νίκη στον όμιλο, απέναντι στην ομάδα των Μυρμιδόνων.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και για τις δυο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστές τους Μυλιόρδο και Μουτεβελή από (5), Λιοφάγο (4), και από δύο πόντους οι Κίντζιος και Ρήγας. Για τους Saronic Hornuts οι Θεοφανίδης (8), ο Τσόλας Σταύρος (5), ο Φιλιππίδης (3) και ο Τσόλας Σεραφείμ (2) διαμορφώσαν το σκορ της περιόδου διαμορφώθηκε 18-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Οι Τσόλας Σταύρος (8), οι Φιλιππίδης και Θεοφανίδης από (5) και ο Κυβρικοσαίος Γ. (2). Για τους γηπεδούχους οι Μυλιόρδος (10), Μουτεβελής (8) και από δύο πόντους οι Αλεφαντινός και Γεωργάς διαμορφώσαν το σκορ σε 40-39 στην ανάπαυλα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Saronic Hornuts  ξανά πήραν κεφάλι στο σκορ με πρωταγωνιστές τους Τσόλα Σταύρο (9),Κυβρικοσαίος Δ. (5) και από δυο οι Κωτσοβίλης και Φιλιππίδης. Οι Μυρμιδόνες όμως κρατήθηκαν κοντά στο σκορ με πρωταγωνιστές Μουτεβελή (4), Μυλιόρδο (3), Λιοφάγο, Αλεφαντινό και Γεωργά από δυο πόντους. Το αποτέλεσμα του τρίτου δεκαλέπτου διαμορφώθηκε σε 53-57.

Στην τέταρτη περίοδο είδαμε πιο απελευθερωμένο μπάσκετ και από τις δυο ομάδες. Οι Μυρμιδόνες με πρωταγωνιστές τους Μυλιόρδο (11) και Μουτεβελή (3) προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Από την άλλη οι Saronic Hornuts κρατήθηκαν με πρωταγωνιστές τους Τσόλα Σεραφείμ (8), Τσόλα Σταύρο (4) και από δυο πόντους οι Φιλιππίδης και Θεοφανίδης με τελικό αποτέλεσμα 67-73.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους : Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (6/10 βολές 60.0%, 26/48 δίποντα 54.2% και 5/25 τριποντά 20.0%), μάζεψαν 42 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 17 ήταν επιθετικά, μοίρασαν 8 ασίστ και είχαν 14 κλεψίματα και 3 κοψίματα για 8 λάθη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα .

Player of the Game: αναδείχθηκε ο Σταύρος Τσόλας με 26 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα με δυο λάθη και 23 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττώμενων ήταν ο Θανάσης Μυλιόρδος με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος με 26 στο σύστημα αξιολόγησης .

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Χρήστος Φιλιππίδης με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 λάθος με 16 στο σύστημα αξιολόγησης .

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία των νικητών μέσα από τα 6,75.