Για την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γκρούπ της Summer West Atlas League 2 οι Thunderclutch φιλοξένησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Ίλιον τους Old Dogs και ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού  κατεκτησαν το τρίτο ροζ φύλλο και πλέον περιμένουν ήττα τόσο των Slow Motion όσο και των Indians για να μπουν στα πλέι οφ !

Ισορροπημένα ξεκίνησαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες δίνοντας έμφαση κυρίως στα μετόπισθεν.Ο Ηλιόπουλος έβαλε δύο καλάθια για τους γηπεδούχους ενώ οι αντίπαλοι τους, με τον Κούρβα (5) να ευστοχεί από μακριά προηγήθηκαν με βραχεία κεφαλή (8-9) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ως το +5 με καλάθια των Παναγούλια και Ν.Μιχαηλίδη, με τους Thunderclutch να καλούν σε ταιμ αουτ. Μετά από αυτό, πίεσαν στην άμυνα και με τους Κόλλια (3), Ψαράκη και Κοκοβέ (από ένα καλάθι) ετρεξαν σερί 8-0 προσπερνώντας με 16-13 στη μέση της διαδρομής.

Οι Old Dogs πάλεψαν για λίγο ακόμα χάρη στον Παναγούλια (7π), ωστόσο το ασφυκτικό πρες και τα πιο φρέσκα πόδια των Thunderclutch δημιούργησαν ένα επιμέρους 12-2 με δράστες τους Μαυροδημητράκη, Ψαράκη (από 4π) κι ενα ακόμα τρίποντο του Κόλλια αποκτώντας έτσι διψήφια απόσταση (33-22) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η κυριαρχία τους ήταν πλήρης. Ο Ηλιόπουλος σκόραρε 8 πόντους, Κοκοβές και Ψαράκης από 5 με τη διαφορά να απογειώνεται καθώς οι καταβεβλημένοι Old Dogs είχαν μόλις τέσσερις πόντους (Μουστάκας και Ν.Μιχαηλίδης από δύο). Το τελικό 56-25  ήταν απόλυτα δίκαιο. 

Τα ομαδικά στατιστικά αποτυπώνουν την προσπάθεια των ομάδων στο παρκέ .Οι νικητές εκτέλεσαν εντός πεδιάς (34 -29% δίποντα, 17-12% τρίποντα, βολές 40-17%). Υστέρησαν στα ριμπάουντ (43-47), έδωσαν πιο πολλές ασίστ (14-6), έκαναν πολλαπλάσια κλεψίματα (18-5) και υπέπεσαν σε πολύ λιγότερα λάθη (13-32).

Player of the game αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κοκοβές.Ειχε 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 7 κλεψίματα και δύο λάθη. Καλύτερος από τους ηττημένους ήταν ο Παναγιώτης Κούρβας με 7 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 λάθη.

Κλειδί της αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ της ομάδας του ήταν ο Θανάσης Ηλιόπουλος που κατέγραψε 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στην ενέργεια και τις καλές επιλογές των νικητών στο δεύτερο ημίχρονο.