Στο μηδέν το έβαλε ο Βάγιας και νίκη το Basketaki Reject!!

 

Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, που η μεγαλύτερη διαφορά έφτασε τους 9 πόντους για την Drink Team, περιμέναμε να φτάσουμε στο τέλος για να έχουμε τον νικητή. Αλλά αυτό το φινάλε από τον Βάγια δεν το είχε φανταστεί κανείς!

 

Για να δούμε όμως αυτό το finish είχαμε και άλλα 40 λεπτά. Η αρχή του ματς ήταν ισορροπημένη με το Basketaki Reject να είναι με 12-9 μπροστά χάρη στα τρίποντα του Κοκκολογιαννάκη. Για να έρθει η απάντηση από Καπώνη και Λόη για την Drink Team που γύρισαν το ματς με επιμέρους 2-10 για το 14-19.

Το σκηνικό δεν άλλαξε πολύ ούτε στην δεύτερη περίοδο, με την Drink Team να κρατάει ένα μικρό προβάδισμα στου δρόμου τα μισά με 25-28. Ο Βάγιας με τον Νικολόπουλο έφεραν το Basketaki στην απόσταση των τριών πόντων.

Στην επανέναρξη του αγώνα οι ομάδες έβαζαν καλάθια με το σταγονόμετρο με την Drink να παίρνει κεφάλι με 28-37 στο πεντάλεπτο του δεκαλέπτου. Για να μειώσει ο Υψηλάντης στους 4 για το Reject, πριν ο Λόης με Buzzer τρίποντο κάνει το 35-42.

Η τελευταία περίοδος άρχισε με το Basketaki να κάνει την αντεπίθεση του με τους Βάγια και Νικολόπουλο να βάζουν την ομάδα μπροστά με σερί 8-0 για το 43-42. Το υπόλοιπο της περιόδου ήταν μία σου και μία μου. Για να φτάσουμε στις 2/4 βολές από Λαντζάκη και Λόη που έδωσαν το προβάδισμα με 49-50στην ομάδα τους. Ο Βάγιας με 0/2 φάνηκε να είναι ο μοιραίος παίχτης, αλλά δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Με ένα ριμπάουντ και να πετάει την μπάλα στο μηδέν προς το αντίπαλο καλάθι και εκείνη να αναπαύεται στο διχτάκι  έγινε ο ήρωας της ομάδας.  

Player of the mach: ποιος άλλος από τον Βάγια που έβαλε 12 πόντους μαζί με 15 ριμπάουντ, 2ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο. Από την άλλη ο Λόης με 20 πόντους κουβάλησε επιθετικά την ομάδα και ο Λαντζάκης με την μαχητικότητα και τα 12 ριμπάουντ και 3 ασιστ δεν έφτασαν όμως.

Παίκτης-κλειδί: Ο Κοκκολογιαννάκης με τα τρίποντα και την οργάνωση του παιχνιδιού για το Basketaki Reject.

Το ματς κρίθηκε. Στην ψυχραιμία του Βάγια που πήρε ριμπάουντ στο 1 δεύτερο και πρόλαβε να ευστοχήσει πέφτοντας στο παρκέ!!