Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας του Atlas Sumer League 2 (2ο group north), οι Blue Sharks Neurolife αναμετρήθηκαν με τον Μορφέα. Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις, αλλά μολαταύτα μας χάρισαν μια ωραία μονομαχία. 50-61 ήταν το τελικό σκορ με τον Θεό των Ονείρων να παίρνει το «διπλό»!

Ο Μορφέας μπήκε καλύτερα στο 1ο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι, έπιασαν στον ύπνο τους «καρχαρίες» και δημιούργησαν μια διαφορά 10 πόντων. 6-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Ο Μούσουρας σκόραρε και τα 3 καλάθια της ομάδας του, ενώ Ρήγας και Σ. Κρεούζης είχαν από 4 πόντους για τον Μορφέα. 5 έβαλε ο Φίλος.

Ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Οι Sharks βρήκαν ρυθμό και κοίταξαν στα μάτια τον Μορφέα. Ο Σ. Κρεούζης και ο Μούσουρας έδωσαν τρομερές μονομαχίες στο «ζωγραφιστό». 11-11 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να παραμένει διψήφια (10 πόντοι για τον Μορφέα). Για τους «καρχαρίες» Σκιαδόπουλος και Μούσουρας πέτυχαν έκαστος από 4 πόντους. 4 πόντους έβαλε ο Σ. Κρεούζης και 1 τρίποντο ο Ν. Κρεούζης για τον Μορφέα.

Η διαφορά έφτασε τους 13 πόντους στην 3η περίοδο. Ο Μορφέας δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά κατάφερε να σπάσει την πίεση των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι μετέφεραν ωραία την μπάλα και έπαιξαν καλά αμυντικά. 20-23 ήταν το σκορ της περιόδου. Για τους Blue Sharks σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Ε. Πέππας με 7 πόντους. 5 πέτυχε ο Μούσουρας και 4 ο Σακελλαρόπουλος. Ο Μορφέας ήταν ονειρικός επιθετικά με το σκορ να μοιράζεται σε όλη την ομάδα.

Οι Sharks προσπάθησαν στην 4η περίοδο. Μολαταύτα, δεν άντεξαν και λύγισαν από την κούραση. 13-11 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να πέφτει στους 11 πόντους. 63-51 ήταν το τελικό σκορ με τον Μορφέα να παίρνει την νίκη. Για τους φιλοξενούμενους 5 πόντους έβαλε ο Φίλος και 4 ο Ρήγας. 3 καλάθια έβαλε ο Σκιαδόπουλος με τον Πέππα Ε. να έχει 5 πόντους.

Player of the game ήταν ο Κ. Ρήγας με 12 πόντους, 11 ριμπάουντ (8-3) και 1 ασίστ σε 27 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Η. Σκιαδόπουλος με 10 πόντους, 24 ριμπάουντ (17-7), 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 40 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Σ. Φίλος με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ (9-0), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ευστοχία του Μορφέα και από τον τρόπο που μετέφεραν την μπάλα!