Στο πλαίσιο της 6ης  και τελευταίας αγωνιστικής του τέταρτου γκρουπ North Summer League II, ο Φάρος BC πρόσθεσε μία νίκη ακόμα στη φαρέτρα του, με αντίπαλο αυτήν την φορά την ομάδα της Σφεντόνας.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε και οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστές τους Καλπακή (7), Βασιλό (6) και Τσιμπούκη Δ. (6) πήραν προβάδισμα 7 πόντων για την συνέχεια του ματς. Η Σφεντόνα ακολούθησε το ρυθμό και ξεχώρισαν οι Μπαρδούτσος (5), Τσιβιόγλου και Μπακαλέξης (4), με σκορ περιόδου 20-13 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Φάρος εξακολούθησε δυναμικά. Οι Θωμόπουλος (6), Καλπακής (5) και Βασιλός (3) ευστόχησαν σε κρίσιμα τρίποντα και έδωσαν προβάδισμα μέχρι και 15 πόντους. Η Σφεντόνα από την άλλη, έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να μειώσει την διαφορά με τους Μπαρδούτσο (5), Τσιβιόγλου και Τεγόπουλο (3), Καλλιγιαννάκη και Μπακαλέξη (2). Το πρώτο ημίχρονο έριξε αυλαία με τον Φάρο να προηγείται 36-28.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν το μπάσκετ τους, Καλπακής (13) και Πολύζος (5), αυξάνοντας την διαφορά. Η Σφεντόνα από την άλλη μεριά προσπάθησε και κρατήθηκε κοντά στο σκορ με τους Τσιβιόγλου (5), Τσαφαντάκη, Μπακαλέξη και Μπαρδούτσο (3), διαμορφώνοντας το σκορ τρίτου δεκαλέπτου σε 56-44.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είδαμε όμορφο, απελευθερωμένο μπάσκετ και από τις δυο ομάδες. Η Σφεντόνα σκόραρε με Μπαρδούτσο 5 πόντους, Μπακαλέξη (4), Τσαφαντάκη (3), Τσιβιόγλου (2) καθώς και Μπακάλη (1). Η ομάδα του Φάρου κράτησε τη διαφορά και εξασφάλισε την πέπτη νίκη τους, με Καλπακή (4), Κουλουμπαρίτση (3) με ένα εύστοχο τρίποντο και Βασιλό (2), διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 65-59.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους : Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (12/17 βολές 70.6%, 13/29 δίποντα 44.8% και 9/34 τριποντά 26.5%), μάζεψαν 39 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 11 ήταν επιθετικά, μοίρασαν 7 ασίστ και είχαν 6 κλεψίματα για 14 λάθη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα.

Player of the Game:  αναδείχθηκε ο Χρήστος Καλπακής με 29 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα με ένα λάθος και 22 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττώμενων ήταν ο Χρήστος Μπαρδούτσος με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα και 2 λάθη με 23 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Τσιμπούκης με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 5 λάθη με 16 στο σύστημα αξιολόγησης .

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα εύστοχα σουτ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, τα οποία έδωσαν τη νίκη στο Φάρο.