Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας του Atlas Summer League (east group), οι LA Slippers αναμετρήθηκαν με τους Μυρμιδόνες. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά το παιχνίδι ήταν κλειστό και ντέρμπι. 41-53 ήταν το τελικό σκορ με τους Μυρμιδόνες να δυσκολεύονται , αλλά να νικάνε!

Καλύτερα ξεκίνησε στο 1ο δεκάλεπτο η ομάδα των Μυρμιδόνων. Με καλό ρυθμό, ταχύτητα και τον Μυλιόρδο εύστοχο οι Μυρμιδόνες δημιούργησαν μια διαφορά 11 πόντων. 5-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Slippers να μην μπορούν ρυθμό. 1 τρίποντο έβαλε για τους γηπεδούχους ο Τσαβελάκης. 2 πόντους είχε ο Μηλιώνης. 4 τρίποντα πέτυχε ο Μυλιόρδος για τους Μυρμιδόνες.

Πιο ανταγωνιστικό ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Οι Slippers βρήκαν ρυθμό, έγιναν πιο απειλητικοί στην επίθεση και προσπάθησαν περισσότερο. 16-19 ήταν το επιμέρους σκορ με τους φιλοξενούμενους να στέλνουν την διαφορά στους 14 πόντους! Σειρά στο σκοράρισμα για τους Slippers πήρε με 6 πόντους ο Ράφτης. Με 2 καλάθια ακολούθησε ο Δρακόπουλος. 3 καλάθια έβαλε ο Κίντζιος για τους Μυρμιδόνες. Από 3 πόντους είχαν Μυλιόρδος, Κακκαβάς και Ρήγας.

Οι LA Slippers πάτησαν το πόδι στο γκάζι στην 3η περίοδο. Με πάθος, πλάνο και καλή άμυνα κατάφεραν να μειώσουν κατά 7 πόντους την κατά τους διαφορά (7 πόντοι). 13-6 ήταν το επιμέρους σκορ. Οι Μυρμιδόνες δεν είχαν επιθετικό πλάνο, ήταν άστοχοι και είδαν την διαφορά που έχτισαν να κόβεται στο μισό! Σχεδόν όλη η ομάδα σκόραρε για τους Slippers με κορυφαίο τον Ράφτη με 4 πόντους. Από 1 καλάθι είχαν 3 παίχτες για τους εκτός ρυθμού Μυρμιδόνες.

Οι Μυρμιδόνες βρήκαν τα πατήματά τους στην 4η περίοδο. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έφτασαν σε απόσταση αναπνοής (4 πόντοι), αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν αγχώθηκαν. Κατάφεραν να βρουν ρυθμό, έβαλαν τα σουτ και πήραν εν τέλει την νίκη με σκορ 41-53. 7-12 ήταν το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Μυλιόρδος. 1 τρίποντο έβαλε για τους Slippers ο Γραμματικόπουλος.

Player of the game ήταν ο Α. Μυλιόρδος με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 29 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Τζαβελάκης με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 29 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ι. Ρήγας με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ (4-3), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 22 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ποιότητα του Μυλιόρδου!