Ο Μοτσκα κράτησε τα Pistonia σε τροχιά play off!!

 

Κάνοντας τα εύκολα δύσκολα τα Pistonia έφτασαν στην νίκη με 51-48 απέναντι στους HoopFellas. Και γιατί το λέμε αυτό. Η διαφορά έφτασε στους 16 πόντους και το 42-26 προς το τέλος της τρίτης περιόδου. Για να έρθει ένα απίστευτο come back από τους HoopFellas που πέρασαν και μπροστά στο σκορ. Αλλά στο τέλος η ψυχραιμία των ΄Πιστονιών΄ στις βολές τους χάρισε την νίκη.

 

Το ματς ξεκίνησε με νευρικότητα και από τις δύο ομάδες με τα καλάθια να μην έρχονται ούτε με αίτηση, με το σκορ στο εξάλεπτο να είναι 2-5 για τους Fellas. Στο σημείο εκείνο ο Μοτσκα ξύπνησε και οδήγησε τα Pistonia στο 12-9 της περιόδου. Για να έχουμε την ολική επικράτηση και στο υπόλοιπο χρόνο μέχρι το ημίχρονο με ένα επιμέρους 15-5 για το 27-14. Με Μοτσκα, Ζαν Μπατιστ και Νικολάου να είναι πρωταγωνιστές. Με τον Ψάλτου να προσπαθεί να κρατήσει τους Hoopfellas στο ματς αλλά να είναι μόνος του.

Το σκηνικό που βλέπαμε δεν άλλαξε ούτε στα πρώτα λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου με την διαφορά να φτάνει τους 16 στο 33-17 και στο 42-26. Αλλά σε εκείνο το σημείο τα Pistonia έπαθαν βλάβη, ενώ οι HoopFellas άναψαν τις μηχανές. Ο Ψάλτου μάζευε ριμπάουντ σκόραρε και μοίραζε και την μία ασιστ μετά την άλλη είχε 10 στο τέλος, μαζί με τα τρίποντα από τον Fang, έβαλε ένα στο τέλος της τρίτης περιόδου και ένα ακόμα στην έναρξη της τέταρτης, Μπέλμπα και Κελέτση έφεραν τα πάνω κάτω. Το σκορ έγινε 45-46 με 3 λεπτά να μένουν για την λήξη. Κάπου εκεί ο Μοτσκα ανέλαβε πάλι δράση και μαζί με τους ψύχραιμους Μπουλαξή και Τσάφο με 4/4 βολές, έδωσαν την νίκη στα Pistonia με το 51-48.

 

Player of the mach: o Μοτσκα με 19 πόντους μαζί με 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα . Από την άλλη ο Ψάλτου έκανε τα πάντα άγγιξε το triple double το έχασε για ένα ριμπάουντ αλλά δεν κατάφερε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του.

Παίκτης-κλειδί: Ο Τσάφος με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ αλλά και τις 2 τελευταίες βολές που έδωσαν την νίκη στην ομάδα.

Το ματς κρίθηκε. Στην ψυχραιμία από τα Pistonia στις κρίσιμες βολές στο τέλος του ματς που είχαν 4/4. Ενώ από την άλλη οι HoopFellas τις έχασαν.