Στο πλαίσιο της 6ης  και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ North Summer League II, οι Proboraptors πραγματοποίησαν την πέμπτη τους συνολικά νίκη στον όμιλο, απέναντι στην ομάδα του Τρένου.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Ράπτορες .Οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστές τους Λαμπρινό (7), Λουμάκο και Ζερβόπουλο (5), Αβούρη και Μουσούντα (4) πήραν προβάδισμα 19 πόντων για την συνέχεια του ματς. Για το Τρένο αυτοί που ξεχώρισαν στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν οι Δημητρίου (4) και Κουτρουμπής (2), με σκορ περιόδου 6-25 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το Τρένο προσπάθησε να ροκανίσει την διαφορά με τους Κατσώνη (6), Δημητρίου (5) και Κιουρκτζόγλου (2). Οι Proboraptors από την άλλη , συνέχισαν να παίζουν το μπάσκετ τους. Οι Μουσούντας (7), Βαλέντζης (3)και Αβούρης (2) διαμόρφωσαν το σκορ πρώτου ημιχρόνου σε 19-37.

Με την αρχή του δευτέρου ημίχρονου, οι Ράπτορες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, ο Αβούρης (15), ο Λουμάκος (5) και ο Αναγνωστόπουλος (4) αυξήσαν την διαφορά. Το Τρένο, κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να μειώσει το σκορ χωρίς επιτυχία, με τους Τσιώτα (6) ,Γούναρη και Κατσώνη (2),διαμορφώνοντας σκορ τρίτου δεκαλέπτου 29-61.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο είδαμε πιο απελευθερωμένο μπάσκετ και από τις δυο ομάδες. Για το Τρένο ο Γούναρης σκόραρε 6 πόντους, ο Κουτρουμπής και ο Κιουρκτζόγλου (4). Για την ομάδα των Proboraptors σκόραρε ο Αναγνωστόπουλος και ο Λαμπρινός (4), ο Λουμάκος, Κατσιμίχας και Βαλέντζης από (3) ,διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 43-78 και δίνοντας την πέμπτη νίκη για τους πρωτοπόρους.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους : Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (7/12 βολές 58.3%, 25/51 δίποντα 49.0% και 7/11 τριποντά 63,6%), μάζεψαν 38 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 11 ήταν επιθετικά, μοίρασαν 18 ασίστ και είχαν 9 κλεψίματα για 6 λάθη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα .

Player of the Game:  αναδείχθηκε ο Διονύσης Αβούρης με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο με κανένα λάθος και 26 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττώμενων ήταν ο Κωνσταντίνος Κιουρκτζόγλου με 6 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο και 1 λάθος με 15 στο σύστημα αξιολόγησης .

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Φώτης Λαμπρινός με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, και κανένα  λάθος με 18 στο σύστημα αξιολόγησης .

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ευστοχία των φιλοξενούμενων από τα 6,75, στην ενέργεια, ταχύτητα και στο βάθος του ρόστερ των νικητών.