Με πολύ καλή εμφάνιση οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη στην πρεμιέρα της SUMMER LEAGUE 2 απέναντι στην FIORETSINA με 29-61.

Με φοβερό σερί 0-15 ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι με τους Φωτίου, Τάραμα, Ανδρόνικο και Πολύδωρο να σκοράρουν. Ο Λεωνάκης από κοντά έκανε το 2-15 για να απαντήσει αμέσως ο Τόγιας. Με τρίποντο του Τάραμα στο τέλος το σκορ δεκαλέπτου έγινε 2-20 καθώς οι γηπεδούχοι εγκλωβίστηκαν από τη φοβερή άμυνα των ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ.

Στο καλάθι του Χονδρομάρα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με 6 πόντους των Μπέλλου, Νικολόπουλου και Φωτίου, κάτι που σήμαινε ότι όλη η ομάδα είχε ήδη σκοράρει στις αρχές του 2ου δεκαλέπτου. Ο Στασινόπουλος με τρίποντο με τη βοήθεια του ταμπλό μείωσε ενώ το ίδιο έκανε κκαι ο Λεωνάκης. Ο Πολύδωρος έκανε το 9-30 αλλά οι γηπεδούχοι πήραν μια ανάσα με καλάθι τριων πόντων του Λεωνάκη και δίποντο του Παπαγιάννη.

Στο 2ο ημίχρονο ο Στασινόπουλος μείωσε στους 14 αλλά οι Ανδρόνικος και Πολύδωρος αύξησαν εκ νέου τη διαφορά. Με 4 πόντους του Στασινόπουλου και 2 του Λεωνάκη η διαφορά πήγε ξανά στους 14 αλλά το τρίποντο του Φωτίου και το καλάθι του Τάραμα έκαναν το 27-42.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καρμπόν του πρώτου. Μόλις 2 πόντοι για τη Fioretsina με τον Παπαγιάννη καθώς η εξαιρετικοί αμυντικά Αναλώσιμοι δεν άφησαν περισσότερα περιθώρια. Μάλιστα με σερί 17-0 έφτασαν σε μια πολύ άνετη επικράτηση. Δυο τρίποντα των Τάραμα και Μπέλλου, οι οποίοι σκόραραν από 6 πόντους ο καθένας και ενώ το σκοράρισμα συμπλήρωσαν οι Ανδρόνικος και Τόγιας. Τελικό 29-61 για την πρεμιέρα. 

MVP της αναμέτρησης ο Ανδρόνικος που άγγιξε το triple double με 12 πόντους, και από 9 ριμπάουντ και ασίστς.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Λεωνάκης με 9 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην καταπληκτική άμυνα σε συνδυασμό με την αστοχία των γηπεδούχων και στον πλουραλισμό στο σκοράρισμα καθώς όλοι οι παίχτες των φιλοξενούμενων βρήκαν το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι.