Ιδανικό ντεπούτο στο Summer League και εν προκειμένω στις διοργανώσεις του Άτλα έκαναν το βράδυ της Πέμπτης στο Sala Sports Club οι West Floppers φιλοξενούμενοι από τους Avengers στην πρεμιέρα του 1ου γκρουπ της West Summer Atlas League II, ξεδιπλώνοντας στο παρκέ όλα τους τα προτερήματα. Η πίεση στην άμυνα και το γρήγορο τρανζίσιον καθόρισαν εν πολλοίς την κυριάρχια τους εντός των γραμμών.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σαν έτοιμοι από καιρό. Με τον Παναγιωτίδη (7π) να κυριαρχεί πέριξ της ρακέτας, και με διαδοχικά κλεψίματα , έτρέξαν το γήπεδο προηγούμενοι με 1-11, με τον Αντωνίου να μειώνει για το 3-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι σα να ξύπνησαν από τον λήθαργο στη συνέχεια, με τον Αντωνίου (6π) να σημείωνει 3 σερί καλάθια μικραίνοντας την απόσταση ως το 9-11, όμως από τη μια ο προσωρινός τραυματισμός του Βουράκη και από την άλλη τα γρήγορα πόδια και τα νιάτα των West Floppers τους επέτρεψαν να κάνουν άλλο ένα επιμέρους 16-2 με πρωταγωνιστές τους Βενιό, Μπέργιο (από 4π) που μαζί με τα τρίποντα των Μπάκα και Ρουχωτά διαμόρφωσαν το 11-27 του πρώτου ημιχρόνου.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Μιζάλης και Παναγιωτίδης (από 6π έκαστος) έλεγξαν την εναέρια κυκλοφορία και παρά την προσπαθεια του Κυριακίδη (5π) η διαφορά παρέμεινε πέριξ των είκοσι πόντων (23-41) στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου.

Στην τελική ευθεία είχαμε ελεύθερο μπάσκετ με τις ομάδες να έχουν όμορφες συνεργασίες και έφεση προς το θέαμα. Οι "Εκδικητές" βρήκαν στο πρόσωπο του Βουράκη (9π) σκόρερ, παρέα με τον Αντωνίου (4π) . Στην αντίπερα όχθη οι πρωτοεμφανιζόμενοι διατήρησαν το up tempo, με τους Βενιό, Λαμπρόπουλο (από 6΄π) και Μιζάλη (4π) στην πρώτη  γραμμή, συμβάλλοντας στο απόλυτα δίκαιο 36-60

Η ομαδική στατιστική αναπαράγει τα συμβάντα εντός παρκέ. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 31-53%, τρίποντα 9-16%) παρά βολές (72-50%). Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (27-52), μοίρασαν τετραπλάσιες τελικές πάσες (5-20), έκλεψαν παραπάνω μπάλες (5-13) κι είχαν πιο πολλά μπλοκ (0-3) αλλά και λάθη (14-19).

Mvp : Με double double o Νίκος Παναγιωτίδης που είχε 14 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ο Σωτήρης Αντωνίου με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Κλειδί : Ο εξίσου "διπλός" Αντώνης Μιζάλης με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε ο αγώνας : Στη φρεσκάδα και την ταχύτητα των νικητών !