Στο πλαίσιο της πρεμιέρα του δεύτερου γκρουπ της North Summer Atlas League ΙI, οι Φάδερς υποδέχθηκαν τον Μορφέα, με τον δεύτερο να εκμεταλλεύεται τα πιο γρήγορα πόδια και το δίδυμο Σ.Κρεουζη & Λιουδάκη και να κατακτά το πρώτο θερινό ροζ φύλλο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι με τον ορεξάτο Λιουδάκη (10π) να χτυπά από τα 6.75 πήραν διψήφια διαφορά που συντήρησαν παρά τη δύναμη του Διονυσιώτη (5π) από την άλλη πλευρά, για το 7-18 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια ο Μορφέας κάλπαζε σαν άτι στον κάμπο ! Με την τριπλέτα Φιλου (9π), Σ.Κρεουζη (8) και Λιουδάκη (7π) να είναι ασταμάτητη εκτόξευσε την απόσταση πάω από τους είκοσι πόντους, ενώ ο Διονυσιώτης (7π) συνέχισε κι αυτός το βιολί του, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 20-46 στη μέση της διαδρομής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με όρεξη στην επανάληψη καθώς Κωνσταντάτος (8π), Νικολόπουλος και Διονυσιώτης (από 4π) έτρεξαν ένα 9-0 και καθώς στην αντίπερα όχθη οι μόνοι σκόρερς ήταν οι Σ.Κρεουζης (7π) και Αντύπας (3π) η διαφορά μειώθηκε στο 41-56 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν απολύτως ελεύθερο μπάσκετ και η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη. Ο Μορφέας δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει αποστάσεις ασφαλείας, χάρη στους Λιουδάκη (6) και Σ. Κρεουζη (4) , την ώρα που οι "Πατεράδες" συνέβαλαν με τους Διονυσιώτη (7), Νικολόπουλο (4) και Τισσίζη (2) στο δίκαιο τελικό 56-71.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 40-41%, τρίποντα 5-37%, βολές 60-66%) . Υστέρησαν στα ριμπάουντ (54-39), μοίρασαν παραπάνω ασιστ (11-16), είχαν πιο λίγα κλεψίματα (9-7) και δύο περισσότερα λάθη (9-11).

Mvp του αγώνα με double double ήταν ο Σπύρος Κρεουζης με 21 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Ξεχώρισε για τους ηττημένους με twenty double ο Δημήτρης Διονυσιώτης που κατέγραψε 25 πόντους, 24 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Key player : Ο Γιώργος Λιουδάκης με 23 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ενέργεια και την ταχύτητα των νικητών που δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο.