Στο ξεκίνημα του δεύτερου γκρουπ της West Summer Atlas League II το απόγευμα του Σαββάτου στο Ίλιον οι Old Dogs υποδέχτηκαν τους Indians και μετά από σαραντάλεπτη μάχη οι δεύτεροι επιβλήθηκαν στο...τσακ με 46-47 !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν προσηλωμένοι στο σχέδιο τους στον αγωνιστικό χώρο. Με τους Παπαγεωργίου, Καμπάνη (από 5π) και Κούρβα (4π) σε καλή κατάσταση σκόραραν από μακριά και παρά την αντίσταση του Παπανικολάου (5π) από την άλλη πλευρά, προηγήθηκαν με 16-9 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Δεν άλλαξαν πολλά στη συνέχεια, με τον ρυθμό να είναι χαμηλός. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν κι αυτοί έξω από την περίμετρο με τους Μπεχράκη (5π) και Σωτηρέλη (3π) πλησιάζοντας, όμως οι Παπαγεωργίου (5π) και Κούρβας (3π) κράτησαν τα "Παλιόσκυλα" μπροστά στο σκορ με 26-21 στο ημίχρονο.

Η μάχη χαρακωμάτων χαρακτήρισε το ματς και μετά την ανάπαυλα. Οι Ινδιάνοι εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη πυρός στη ρακέτα με τους Αρβανίτη (5π), Τσάγκα και Παπανικολάου (από 4π) και παρότι ο Κούρβας (5π) ήταν ζεστός, προσπέρασαν με βραχεία κεφαλή (33-34) στο τριαντάλεπτο.

Το παιχνίδι παρότι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας είχε συγκλονιστική εξέλιξη και αγωνία ως το τέλος. Τα συγκροτήματα βάδιζαν πλάι κατοχή με κατοχή. Οι Old Dogs σκόραραν σχεδόν αποκλειστικά από τα 6.75 (Κούρβας, Παπαγεωργίου, Παναγούλιας από ένα τρίποντο) όμως ο Παπανικολάου (7π) παρέα με τον Κρητικό (3π) έφεραν τους Indians μπροστά με 43-47. Ο Καμπάνης με 3/3 βολές μείωσε στον πόντο στα 5.6" αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην επαναφορά, χάνοντας το τελευταίο σουτ με τους Indians να κατακτούν δια πυρός και σιδήρου το πρώτο ροζ φύλλο !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (24-33%) παρά τρίποντα (26-18%) ή βολές (46-33%). Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (38-57), μοίρασαν τις ίδιες ασιστ (από 12), έκαναν διπλάσια κλεψίματα (12-6) και υπέπεσαν σε παραπάνω λάθη (11-13).

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Αργύρης Παπανικολάου έχοντας 18 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ο αλάνθαστος Παναγιώτης Κούρβας με 15 πόντους, 1 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Κλειδί της αναμέτρησης ο Γιάννης Τσάγκας με 6 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και την υπεροχή των νικητών στο ζωγραφιστό.