Αήττητοι συνέχισαν τις υποχρεώσεις στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της South Summmer Atlas League II οι Skylarkerks, φιλοξενούμενοι το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό από τους Vikings. Έπαιξαν πολύ καλύτερα στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού κι έφτασαν σχετικά εύκολα στο ροζ φύλλο.

Αρχικά μπήκαν δυνατά προηγούμενοι με 2-10 χάρη στους Παπαγεωργίου (5) και Καπαρέλο (4), όμως οι αντίπαλοι τους έσφιξαν την άμυνα τους και με τον Λιάκο (4π) ροκάνισαν τη διαφορά ως το 8-10 στη λήξη της πρώτης περιόδου.

Το τέμπο παρέμεινε χαμηλό και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τις ομάδες να είναι άστοχες. Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με τα τρίποντα των Μπεχράκη και Παπακομνηνού, όμως ο Πιτσάβας , με δύο διαδοχικά καλάθια έφερε τους "Ουράνιους" μπροστά, με 16-19 στο ημίχρονο.

Τα πάντα άλλαξαν μετά τη διακοπή. Οι "Sky" μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν τη μπουγάδα, και με επιμέρους 2-11 έφτασαν σε διψήφια διαφορά, με εκτελεστές τους Αλεξανδρή (5) και Μπατσιάκο (4). Στην αντίπερα όχθη Παπακομνηνός και Μπεχράκης (από 3π) προέβαλαν αντίσταση για τους παίκτες του Κουλούρη μειώνοντας σε 27-34 στο τριαντάλεπτο.

Ένα νέο 12-0 σερί των "Ροζ" έβαλε τέλος στην υπόθεση νίκη στην αρχή της τέταρτης περιόδου. Ασημίδης , Παπαγεωργίου και Πιτσάβας πέτυχαν από 4 πόντους, με τη διαφορά να ακουμπά τους είκοσι πόντους και καθώς οι Vikings είχαν ξεμείνει από δυνάμεις (Καρατζάς 3, Γιαπράκης και Μπεχράκης από 2), το τελικό 35-54 χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιο !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (19-46%) και βολές (50-64%), παρά τρίποντα (17-4%). Πήραν τα ριμπάουντ (50-51), μοίρασαν παραπάνω ασίστ (8-17), έκλεψαν περισσότερες μπάλες (8-12) και υπέπεσαν σε λιγότερα λάθη (11-0).

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Ορέστης Πιτσάβας έχοντας 10 πόντους, 18 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ  και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε με double double ο Σταύρος Μπεχράκης καταγράφοντας 8 πόντους, 16 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος.

Κλειδί του παιχνιδιού ήταν ο Nίκος Ασημίδης με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς οι νικητές ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους, και τρέχοντας στο ανοιχτό γήπεδο πήραν αποστάσεις δίχως να απειληθούν.