Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της South Summer Atlas League II οι Bashock υποδέχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στον Κορυδαλλό τους Ελλάνιους, με τους δεύτερους να παίζουν όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα και να εξασφαλίζουν το δεύτερο τους ροζ φύλλο βάζοντας υποψηφιότητα για μια θέση στα πλέι οφ .

Οι ομάδες συμβάδισαν αρχικά ως το 9-9 των πρώτων πέντε λεπτών. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια βρήκαν πιο εύκολα το δρόμο προς το καλάθι χάρη στους Μπεστιτζάνο (7), Τακούδη & Βερεντζιώτη (από 4π) και παρά την προσπάθεια των Μπουλούμπαση (5) και Καραγιάννη (4) προγήθηκαν με 14-19 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι "Ελ" στη συνέχεια έφτασαν στο +7, με τον Κλάγκο (6) να δίνει ενέργεια και σκορ, όμως οι Bashokoi αντεπιτέθηκαν με μπροστάρη τον Ηλιού (8π) και με σερί 9-0 προσπέρασαν με 31-29 στημέση της διαδρομής.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παρκέ με άγριες διαθέσεις. Έκλεψαν μπάλες , άφησαν χωρίς πόντο τους αντιπάλους τους για έξι λεπτά και με σερί 13-0 & πρωταγωνιστές την τριπλέτα Βερεντζιώτη (6), Τακούδη (4) και Μπεστιτζάνου (3) απέκτησαν διψήφια απόσταση με γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ. Παρά δε το τρίποντο του Καμαράτου, προηγήθηκαν με 37-46 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην αρχή της τέταρτης περιόδου ο Καμαράτος (4π) μείωσε στους πέντε πόντους για τους γηπεδούχους, ωστόσο η παρέα του Βερεντζιώτη με το βάθος του πάγκου και τους Κακλέα (7), Τσάτοβ - Κλάγκο (από 3π) και Νταφόπουλο (2) επανέφερε τη διαφορά σε διψήφιες τιμές, έχοντας περισσότερη .. βενζίνη στο ντεπόζιτο τους. Αντίθετα στην άλλη πλευρά οι "κόκκινοι" δεν κατόρθωσαν να γίνουν απειλητικοί , με το τελικό 51-61 να είναι συνολικά δίκαιο !

Τα στατιστικά σκιαγραφούν τα συμβάντα εντός αγωνιστικού χώρου. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα βολές (53-60%) παρά εντός πεδιάς ( 42-41% δίποντα, 21-17% τρίποντα). Υστέρησαν στα ριμπάουντ (44-39), μοίρασαν περισσότερες τελικές πάσες (12-19), έκαναν διπλάσια κλεψίματα (9-20) , παραπάνω μπλοκ (0-3) και υπέπεσαν σε λιγότερα λάθη (25-13).

Mvp του αγώνα αναδείχθηκε ο Άκης Βερεντζιώτης. Είχε 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 8 κλεψίματα και 2 λάθη. Κλειδί του αγώνα ήταν ο Νίκος Μπεστιτζάνος με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ  & 3 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε o πρόεδρος Γιάννης Μπουλούμπασης με 7 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε η αναμέτρηση : Οι νικητές ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξαν θεαματικό μπάσκετ και διαχειρίστηκαν άψογα τη διαφορά που είχαν.