Για την τρίτη στροφή του δεύτερου γκρουπ της North Summer Atlas League ΙI, οι Φάδερς υποδέχθηκαν την Tunesquad με τη δεύτερη να παίζει εμφανώς καλύτερα σε όλο το σαραντάλεπτο εξασφαλίζοντας το τρίτο στη σειρά ροζ φύλλο με άνεση.

Οι φιλοξενούμενοι , μετά το αρχικό 5-2 έτρεξαν ένα 11-0 σερί με πρωταγωνιστή τον Θωμά (8π) και παρά την προσπάθεια των Κωνσταντάτου και Γεώργα (από 3π) απέκτησαν διψήφια διαφορά (6-19) στο πρώτο δεκάλεπτο.

Οι "Τόνοι" την διατήρησαν  δίχως μεγάλη δυσκολία και στη συνέχεια, καθώς με τους Γεωργόπουλο - Τσαντζαλή και Ριζογιάννη (από 4π) , με νέο 13-0 κυριάρχησαν. Ο Διονυσιώτης (7π) ήταν ο μόνος που σκόραρε για τους Φάδερς, με το ημίχρονο να κλείνει  με το σκορ στο 13-37.

Δεν άλλαξε το παραμικρό μετά τη διακοπή. Η Tunesquad συντήρησε και μεγάλωσε την απόσταση με συνολική συμμετοχή στο σκορ (Ριζογιάννης 4, Γυπαράκης 3, Χαρίσης-Αντωνίου-Θωμάς-Τσαντζαλής από 2) και κρατώντας τους Φάδερς στου 8 πόντους (Διονυσιώτης 4, Γεώργας και Νικολόπουλος από 2) ολοκλήρωσε το τριαντάλεπτο στο 21-54.

Στην τελική ευθεία το παίχνιδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με ελεύθερο μπάσκετ. Οι "Πατεράδες" βρήκαν χώρο δράσης με τους Οικονομόπουλο (7π), Διονυσιώτη και Τισσίζη (από 4π) να διακρίνονται, ενώ στην αντίπερα όχθη Τσαντζαλής και Αντωνίου με τα τρίποντα τους σύνεβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 36-68, που διατηρεί την Tunesquad στην κορυφή του ομίλου !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (33-67%) και βολές (28-75%) παρά τρίποντα (50-21%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (27-39), μοίρασαν παραπάνω ασιστ (2-11), είχαν τα ίδια κλεψίματα (από 2) και λιγότερα λάθη (6-2).

Mvp του αγώνα ήταν ο Θοδωρής Θωμάς με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 λάθος. Ξεχώρισε με double dounle για τους ηττημένους ο Δημήτρης Διονυσιώτης που κατέγραψε 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 λάθη.

Key player: Ο δίχως λάθη Eυθύμης Ριζογιάννης με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ταχύτητα και την ποιότητα των νικητών, που εξασφάλισαν από νωρίς μεγάλη διαφορά και δεν απειλήθηκαν στο παραμικρό.