Το αήττητο τους διατήρησαν με πολύ κόπο οι Beefs στο πλαίσιο της τρίτης στάσης του δεύτερου γκρουπ της West Summer Atlas League II  φιλοξενούμενοι από τους Thunderclutch το βράδυ του Σαββάτου στο Sala Sports club.

Την πρώτη περίοδο καμιά από τις ομάδες δεν θα τη θυμάται. Αμφότερες ήταν άστοχες, δίχως ρυθμό και σκόραραν με το σταγονόμετρο. Κοκοβές, Κόλλιας από 2 και μια βολή ο Μαυροδημητράκης για τους γηπεδούχους, ενώ Λυκογιάννης και Κοντογιάννης από τους αντιπάλους τους, για το πενιχρό 5-4 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Thunder ανέβασαν απόδοση στη συνέχεια και με σερί 9-0 πήραν διψήφια διαφορά, με τον Θ. Ηλιόπουλο (6π) και τους Μαυροδημητράκη και Κ.Ηλιόπουλο (από 3π).Οι Beefs ωστόσο αντέδρασαν από τα 6.75, με τους Ορέστη (10π) και Κάρμα (6π) μειώνοντας σε 26-22 στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά τη διακοπή. Το ντέρμπι διατηρήθηκε με δυνατές μονομαχίες. Οι Clutch έφτασαν στο +6 με τον Μαυροδημητράκη (6π) να έχει ενέργεια, αλλά τα "Βοδινά" απάντησαν με επιμέρους 10-2 με τους Ορέστη (5), Κοντογιάννη (4) και με το απίθανο buzzer beater τρίποντο από το κέντρο του Διονυσόπουλου προηγήθηκαν με 36-38 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι φιλοξενούμενοι φανέρωσαν όλη τους την εμπειρία. Με την τριπλέτα Ορέστη (9π), Διονυσόπουλου (7π) και Κάρμα (5π) δεν έχασαν ποτέ την πρωτοπορία. Οι αντίπαλοι τους πίεσαν σε όλο το γήπεδο, προσπάθησαν να βάλουν τη μπάλα στη ρακέτα  (Μαυροδημητράκης 6, Θ. Ηλιόπουλος 4, Ψαράκης 3) και μείωσαν στον πόντο (53-54), όμως οι Beefs είχαν ολύμπια ψυχραιμία στις βολές κι έφτασαν δίκαια στο ροζ φύλλο με το τελικό 58-66 !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα τρίποντα (12-26%) και βολές (47-75%), παρά δίποντα (39-38%). Έχασαν τα ριμπάουντ (43-35), μοίρασαν παραπάνω ασίστ (9-11), έκλεψαν λιγότερες μπάλες (14-10), είχαν περισσότερα μπλοκ (1-4) και ήταν πιο προσεκτικοί (17-14 λάθη).

Mvp αναδείχθηκε ο Κώστας Ορέστης έχοντας 24 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα,1 μπλοκ και 2 λάθη. Κλειδί του παιχνιδιού ήταν ο Νιόνιος Διονυσόπουλος με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο αλάνθαστος Δημήτρης Μαυροδημητράκης καταγράφοντας 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο του κομμάτι καθώς οι νικητές προέταξαν την εμπειρία τους αλλά και την ευστοχία από τη γραμμή της φιλανθρωπίας.