Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του δεύτερου γκρουπ της North Summer Atlas League ΙI, η Tunesquad φιλοξένησε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τους Blue Sharks Neurolife με τους τελευταίους να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και να παίρνουν τη ρεβάνς που τους βάζει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης για τα πλέι-οφ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ και προηγήθηκαν με 2-9 με τον Σακελλαρόπουλο (5π) πρωταγωνιστή, με τους αντιπάλους τους να μειώνουν με το τρίποντο του Παπαδάτου στο 7-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια από τα 6.75 με το δίδυμο Τσαντζαλή (6π) και Παπαδάτου (5π) αποκτώντας διαφορά 9 πόντων ! Οι "Καρχαρίες" όμως κάλυψαν το μεγάλυτερο της μέρος με επιμέρους 2-9  με τον Ε.Πέππα (5) και μείωσαν σε 22-20 στο πέρας του πρώτου ημιχρόνου.

Η εύθραστη ισορροπία διατηρήθηκε και στο μεγαλύτερο κομμάτι της τρίτης περιόδου. Ο Τσαντζαλής (7π) είχε πρωτεύοντα ρόλο για τους "Τόνους"ενώ  στην αντίπερα όχθη Σακελλαρόπουλος (8), Ε.Πέππας (4) και Μούσουρας (3) με ένα ξέσπασμα και σερί 7-0 έβαλαν μπροστά τους Blue Sharks με 33-37 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε διψήφια διαφορά χάρη στο δίδυμο Μούσουρα (6) και Σακελλαρόπουλου (5), ωστόσο ο Τσαντζαλής με 11 πόντους πήγε να το γυρίσει μόνος του και με σερί 9-0 η Τunesquad πλησίασε στο καλάθι !  Ωστόσο με το σκορ στο 46-48 στα 30", οι βολές του Σακελλαρόπουλου και του Τομαρά διαμόρφωσαν το τελικό 46-51!

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 28-36%, τρίποντα 20-36%) πλην των βολών (70-50%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (37-44), μοίρασαν παραπάνω ασιστ (8-12), είχαν πιο λίγα κλεψίματα (6-4) και περισσότερα λάθη (6-11).

Player of the game  αναδείχθηκε ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος έχοντας 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 λάθη. Key player ήταν ο Γιάννης Μούσουρας με  double double και 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Ξεχώρισε για τους ηττημένους ο αλάνθαστος Θανάσης Τσαντζαλής με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος, με τους νικητές να αντέχουν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους.