Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Summer South Atlas League 2 οι Vikings φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό τους Forty Plus με τους δεύτερους να κυριαρχούν σε όλα τα σημεία του γηπέδου και να κατακτούν με άνεση το δεύτερο ροζ φύλλο στο θερινό τουρνουά.

Οι διαθέσεις των φιλοξενουμένων φάνηκαν από νωρίς. Με τον Δροσόπουλο να κυριαρχεί στο ζωγραφιστό πετυχαίνοντας 6 πόντους παρέα με τον Σακελλαρίδη (3π) εγκλώβισαν τους αντιπάλους τους σε μόλις 3 πόντους (Β. Λιάκος 2), και πήραν τα ηνία του αγώνα προηγούμενοι με 3-11 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 7-13 με τον Β.Λιάκο (4) ωστόσο η επιθετική τους συγκομιδήπαρέμεινε πενιχρή. Από την άλλη πλευρά ο Μακρής (6π) ανέλαβε δράση με συνέπεια το 11-20 στο πρώτο ημίχρονο.

Μια από τα ίδια και στην επανάληψη. Οι ομάδες πρόσεξαν κυρίως τα μετόπισθεν, με τον Σέμπογλου (4) να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τους Forty Plus, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Σ.Λιάκος πέτυχε ένα τρίποντο. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 15-28.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε ελεύθερο μπάσκετ με τα συγκροτήματα να βρίσκουν χώρο δράσης. Κουρδούτης (5) και Παπακομνηνός (3) σκόραραν από τα 6.75 για την παρέα του Κουλούρη, ενώ οι "Σαραντάρηδες" ανέβασαν στροφές με τους Μακρή (7), Δενδρινό (5) και Σακελλαρίδη (4) με το τελικό 25-48 να χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιο.

Τα στατιστικά καταδεικνύουν την εικόνα των ομάδων. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 19-38%, τρίποντα, 10-18%, βολές 25-28%), κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (37-55), μοίρασαν τριπλάσιες ασίστ (5-15), είχαν πιο λίγα κλεψίματα (14-9), παραπάνω κοψίματα (1-3) και λάθη (15-19).

Player of the game  αναδείχθηκε ο Φάνης Δροσόπουλος με 8 πόντους, 19 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ κι 5 λάθη. Παίκτης κλειδί αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο Ηλίας Μακρής με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματ και 2 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάσηκε ο Βασίλης Λιάκος με 6 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος.

Η αναμέτρηση κρίθηκε νωρίς, καθώς οι νικητές υπερείχαν σε κορμιά , έκαναν άβατο το καλάθι τους , πήραν διαφορά και δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ.