Για την τέταρτη στάση της Summer South Atlas League 2 οι Ba.Shock φιλοξένησαν στον Κορυδαλλό το βράδυ της Κυριακής τους Vikings και με άμυνα από ατσάλι κατέκτησαν το δεύτερο ροζ φύλλο και μπήκαν στη διεκδίκηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων για τα πλέι οφ του σάμερ λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα, με τις ομάδες να ψάχνουν ρυθμό. Σ.Λιάκος (5π) και Μπεχράκης (4) τους έδωσαν λύσεις , ενώ η άμυνα τους εγκλώβισε τους αντιπάλους τους σε μόλις 7 πόντους (Μπουλούμπασης 3), κι έτσι προηγήθηκαν με 7-11 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια με το ίδιο νόμισμα. Δυνατή άμυνα (δέχθηκαν μόλις 5 πόντους από τον Β.Λιάκο) και με το ντουέτο Μαράκη - Μπουλούμπαση (από 5π) προσπέρασαν με 19-16 στο ημίχρονο.

Τα τρίποντα των Παπακομνηνού, Σ.Λιάκου και ο Κουρδούτης (απάντες από 3π) έφεραν τους Vikings σε απόσταση αναπνοής (25-24) μετά την ανάπαυλα, ωστόσο ο Σταυριανός (4) και το τρίποντο του Μαράκη έφεραν σε θέση ισχύος τους Μπασόκους , που βρέθηκαν στο +5 (30-25) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Ba.Shock άστραψαν και βρόντηξαν από τα 6.75 ! Με τρία σερί τρίποντα από τυος Μπουλούμπαση (7π) και Καραγιάννη (6) πήγαν στο +14, και παρά την προσπάθεια των Λιάκων (Βασίλης 4, Στέλιος 3) πήραν δίκαια τη νίκη με το τελικό 43-36 !

Στα στατιστικά του παιχνιδιού, οι νικητές σούταραν καλύτερα (δίποντα 30-24%, τρίποντα 21-16%, βολές 75-36%). Υστέρησαν στα ριμπάουντ (39-46), έδωσαν περισσότερες ασιστ (13-7), είχαν τα ίδια κλεψίματα (από 5) και υπέπεσαν σε λιγότερα λάθη (10-13).

Player of the game αναδείχθηκε ο pitbull Γιάννης Μπουλούμπασης με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 λάθος. Παίκτης κλειδί ήταν ο αλάνθαστος Γιώργος "Mozart" Καραγιάννης με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο δίχως λάθη Στέλιος Λιάκος. Είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ,1 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο ξέσπασμα των νικητών στο τελευταίο δεκάλεπτο !