Για την 4η αγωνιστική της SUMMER LEAGUE 2 για την SOUTH η NA ALA TEAM πήρε τη νίκη με 42-52 απέναντι στους FORTY PLUS

Οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με 4-0 με τους Μακρή και Σακελλαρίδη αλλά ο Μπούτσιος με έμμεσο τρίποντο μείωσε. Το -63 έγινε από τον Σακελλαρίδη ξανά αλλά η NA ALA TEAM πέρασε μπροστά με καλάθια των Μανδρώνη και Λεκκού. Το 8-7 έκανε ο Μακρής με σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με τρίποντο και δίποντο του Μαυράκη ενώ ο Σεμπόγλου με 2/2 βολές ισοφάρισε. Νέο τρίποντο του Μανδρώνη και 12-15. Νέα ισοφάριση με έμμεσο τρίποντο του Σακελλαρίδη. Με ένα ξέσπασμα όμως του Μανδρώνη με 5 πόντους και του Λεκκού έγινε το 15-22. Ο Αναστασόπουλος μείωσε για το 17-22 του ημιχρόνου.

Πολύ δυνατά μπήκαν στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι με τον Αλτσαντζή να σημειώνει 6 πόντους. Ο Λεκκός μάλιστα με τρίποντο έκανε το 19-31. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τους Σωτηρόπουλο και Μακρή σε 26-31 ενώ ο Αναστασόπουλος με τρίποντο μείωσε στους 5. Ο Μπούτσιος με διπλή προσπάθεια σκόραρε για να απαντήσει ο Σωτηρόπουλος. Με καλάθια των Λεκκό και Μαυράκη έγινε το 31-38.

Με τρίποντο του Σεμπόγλου οι γηπεδούχοι άγχωσαν τη NA ALA TEAM αλλά ο Αλτσαντζής με 5 πόντους και ο Λεκκός με δίποντο στον αιφνιδιασμό μετά από κλέψιμο έκαναν το 34-45. Ο Σακελλαρίδης μείωσε αλλά ο Λεκκός απάντησε αμέσως. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τρίποντο του Νομικού και δίποντο του ίδιου παίχτη για το τελικό 42-52.

MVP της αναμέτρησης ο Μπούτσιος με 5 πόντους και 19 ριμπάουντ!

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Σακελλαρίδης με 7 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: στα 4 παραπάνω τρίποντα των φιλοξενούμενων και στην τεράστια υπεροχή στα ριμπάουντ ανανεώνοντας 15 επιθέσεις τους!