Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής, οι L.A Slippers, αντιμετώπισαν τα Pistonia για την 4η αγωνιστική, της Atlas Summer League 2 (Ανατολή), με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν, με 59-45, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τέσσερις πόντους του Ραυτογιάννη για τους γηπεδούχους και από δύο των Νικολάου και Αγάθου για τους «κοκκινόμαυρους», για το 4-4, το οποίο έγινε γρήγορα 4-16, με σερί 12-0. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 10-16, μετά από τρίποντα των Τζαβελάκη και Ραυτογιάννη.

Με σουτ τριών πόντων, αλλά από την άλλη πλευρά με τον Μότσκα (10-19), ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος. Ο Τζαβελάκης σκόραρε από κοντά. για το 12-19, προτού η διαφορά γίνει και πάλι διψήφια, μετά από καλάθι του Τσάφου (12-23). Ραυτογιάννης, Γεωργιάδης σκόραραν για το 16-23, με τις ομάδες να οδηγούνται στην ανάπαυλα με 20-30, μετά από καλάθια των νικολάου και Μότσκα.

Το Β΄μέρος είχε το ίδιο μομέντουμ και για τους δύο. Τα Pistonia συντηρούσαν εύκολα τη διαφορά, με τους Slippers να βρίσκουν τρόπο να σκοράρουν, συνήθως με τον Ραυτογιάννη, που «πάλευε» μόνος του. 

Τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμετρησεις ξεκίνησαν με το σκορ στο 30–44. Επιμέρους 9-1 για τους γηπεδούχους, με μπροστάρη και πάλι τον Ραυτογιάννη και το σκορ διαμορφώθηκε σε 39-45. Η «απάντηση» για τους «κοκκινόμαυρους» ήρθε με γκολ-φάουλ του Αυλωνίτη (39-48), που λίγο αργότερα έκανε και 43-52, ρίχνοντας ουσιαστικά αυλαία στο παιχνίδι. Με το τελικό 45-59, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τις τρεις νίκες, ενώ οι «παντόφλες» μετρούν ισάριθμες ήττες.

MVP: Double-double για τον Ανδρέα Αγάθο, με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ, μετρώντας ακόμα τρεις ασίστ και δύο κλεψίματα.

Παίκτης Κλειδί: Ο Κυριάκος Αυλωνίτης με 13 πόντους, εννιά ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κλέψιμο.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βασίλης Ραυτογιάννης με 20 πόντους, δύο ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο κλεψίματα.

Που κρίθηκε το ματς: Τα Pistonia πήραν από νωρίς προβάδισμα το οποίο δεν κινδύνεψε ουσιαστικά ποτέ να χαθεί. Διαχειρίστηκαν άψογα τις επιθέσεις τους, πηγαίνοντας κοντά στο καλάθι, εκεί που υπερίσχυαν.