Για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της Summer West Atlas League 2 οι Slow Motion φιλοξένησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Sala Sports Club τους ισόβαθμους τους Indians, με τους δεύτερους να αποδίδουν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και να εξασφαλίζουν τη νίκη που τους δίνει προβάδισμα στην κούρσα για τα πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ και με τον Σωτηρέλη να σκοράρει 6 πόντους σερί προγήθηκαν με 2-8. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τον Ραβαζούλα (5π) και μείωσαν σε 7-10 με τον Μπεκράκη να σημειώνει με σουτ τριών πόντων το 7-13 του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Ινδιάνοι έφτασαν στη συνέχεια ως το +10 χάρη στην τριπλέτα Παπανικολάου, Παπαντωνίου και Σωτηρέλη (από 4π) μαζί με το τρίποντο του Γκόγκα, όμως οι Slow απάντησαν με τους Δρακόπουλο και Αβραδίδη (από 4π) μειώνοντας με επιμέρους 10-2 στο καλάθι, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 22-28. 

Η παρέα του Κρητικού έλεγξε το ρυθμό του ματς μετά τη διακοπή. Ο Σωτηρέλης (5π) ήταν διαρκής απειλή και με τους Μπουρίτη (4) και Γάκο (3)  η διαφορά πήγε σε διψήφιες τιμές, παρά την προσπάθεια των Λαυκίδη (5) & Ραβαζούλα (4) από την άλλη πλευρά. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 35-46.

Την τέταρτη περιόδο οι Indians διαχειρίστηκαν πολύ καλά το προβάδισμα τους και με το τρίποντο ξέσπασμα του Σωτηρέλη (6π) και την ποιοτική πινελιά του Κρητικού (3π) έφτασαν ως το +17. για τους Slow Motion Δρακόπουλος και Ραβαζούλας (από 3π) συνέβαλαν στο τελικό 42-55.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 35-42%, τρίποντα 5-25%) πλην των βολών (36-12%). Έχασαν τα ριμπάουντ (48-41), μοίρασαν παραπάνω ασίστ (5-17), έκλεψαν λιγότερες μπάλες (15-11) και υπέπεσαν σε παρπάνω λάθη (16-18).

Player of the game αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Kώστας Σωτηρέλης έχοντας 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο. Κλειδί του παιχνιδιού ήταν ο Βαγγέλης Γκόγκας με 7 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Πιο αποδοτικός για τους ηττημένους ήταν με double double ο Σάκης Ραβαζούλας καταγράφοντας 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 7 κλεψίματα και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους νικητές να ανοίγουν το ρυθμό και με την εξαιρετική εμφάνιση του Σωτηρέλη διασφάλισαν το ροζ φύλλο.