Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής, οι Sun City Drink Team, αντιμετώπισαν τους Hoopfellas για την 4η αγωνιστική, της Atlas Summer League 2 (Ανατολή), με τους γηπεδούχους να επικρατούν, με 53-47, με μόλις έξι διαθέσιμους παίκτες.

Χαμηλό σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους Hoop να ξεκινούν καλύτερα και να προηγούνται με 5-10, μετά από καλάθια των αδερφών Αργυριάδη. Ο Λόης και ο Οικονόμου που ξεχώρισαν με την απόδοση τους, μείωσαν σε 9-10 αρχικά και αργότερα έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα τους με 16-13, στο τέλος της περιόδου.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με πέντε συνεχόμενους πόντους του Λόη για το 21-13, αλλά με πρωταγωνιστές τους Ζαχαρία και Ευσταθίου, οι «κοκκινόμαυροι» επέστρεψαν (22-21). Λόης με το δεύτερο τρίποντό του για το 27-21, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β΄μέρους, ο Νούσιος σκόραρε για τρεις για το 30-23 και Παπαδόπουλος με τον ίδιο τρόπο για το 33-23 (ενδιάμεσα για τους Hoop, σκόραραν Ευσταθίου και Ψάλτου). Το διψήφιο προβάδισμα συνεχίστηκε και στο 37-27, μετά από καλάθι του Οικονόμου και στο 40-29 με σουτ έξω από τα 6.75 του Πανουργιά.

Το τελευταίο μέρος ξεκίνησε από το 45-35, όμως ο Ψάλτου, ανεβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και βάλθηκε να ανατρέψει την κατάσταση για την ομάδα του. Καλάθι του Αργυριάδη για το 45-37, τέσσερις συνεχόμενοι πόντοι του Ψάλτου (48-43) και Μπέλμπας από κοντά, με το παιχνίδι να γίνεται ντέρμπι, 48-45. Παρόλα αυτά, οι Drink Team διαχειρίστηκαν το μικρό προβάδισμά τους, στάθηκαν ψύχραιμοι από τη γραμμή και τελικά πήραν τη δεύτερη νίκη τους με σκορ 53-47.

MVP: Ο Νίκος Οικονόμου πραγματοποίησε double-double με 20 πόντους και 18 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ.

Παίκτης Κλειδί: Ο Κώστας Λόης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 15 πόντους, εφτά ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τρία κλεψίματα, πιάνοντας για ακόμα μία φορά υψηλά στάνταρ απόδοσης. 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στέφανος Ψάλτου με 15 πόντους, δέκα ριμπάουντ, πέντε ασίστ και δύο κλεψίματα, αν και τα «έσπασε» από τα 6.75, με 0/9 τρίποντα.

Που κρίθηκε το ματς: Οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένες τις επιθέσεις τους και σε σούταραν με παρόμοια νούμερα στα δ΄θποντα και τις βολές, αλλά το 0/20 τρίποντα των Hoop, έκρινε την έκβαση του αγώνα, την ίδια ώρα που οι Drink team σούταραν εμφανώς καλύτερα με 7/27.