Στην τελευταία παράσταση της Summer South Atlas League 2 η Na Ala Team με μόλις μια διαθέσιμη πεντάδα υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης τους Vikings στον Κορυδαλλό και όντας πιο αποτελεσματική πήρε μια νίκη γοήτρου καθώς δεν πέρασε στα πλέι-οφ  στην ισοβαθμία με τους Ba.Shock, ενώ και οι Σκανδιναβοί αποχαιρέτησαν το σάμερ λίγκ με μια ικανοποιητική εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φορτσάτοι στην αφετηρία με τους ορεξάτους Μανδρώνη και Λεκκό (από 5π) προηγούμενοι με 9-0. Οι αντίπαλοι τους ισορρόπησαν την κατάσταση χάρη στον ασταμάτητο Μπεχράκη (8π) και το τρίποντο του Σ.Λιάκου ακολουθώντας κατά πόδας, για το 16-13 των πρώτων δέκα λεπτών !

Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν κοντά ως τα μέσα της δεύτερης περιόδου (24-20) με τους ξαδέρφους Λιάκους ( δύο τρίποντα ο Στέλιος και 4 πόντους ο Βασίλης) σε καλή κατάσταση, όμως το ντουέτο Τζαμίχα (8) και Λεκκού (7) στην αντίπερα όχθη έκοβε κι έραβε φτάνοντας τη Na Ala Team στο +11, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 33-25.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης το συγκρότημα του Σαλίβερου ( που πήρε το βάπτισμα του πυρός ως head coach, με τον Κουλούρη να εκτελεί χρεή τεχνικού διευθυντή) πλησίασε στους πέντε (37-32) χάρη στον Β. Λιάκο (5π), όμως ο φαρμακοχέρης Μανδρώνης τιμώρησε τη ζώνη με τρεις ριπές από τα 6.75 (και 9π) οδηγώντας τους Naalίτες σε διψήφια απόσταση (45-32) στο τριαντάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι με τον Λεκκό (8)  να σκοράρει σε συνθήκες αιφνιδιασμού συντήρησαν τη διαφορά και παρά την καλή προσπάθεια των Vikings (Β. Λιάκος 9, Μπεχράκης 4, Παπακομνηνός και Πασάς από 2) δεν απειλήθηκαν άμεσα, με τον τελικό 57-49 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Η στατιστική σκιαγραφεί την παρουσία των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 37-32%, τρίποντα 22-13%) παρά βολές (45-66%). Πήραν τα ριμπάουντ (50-49), μοίρασαν παραπάνω τελικές πάσες (19-12), έκλεψαν τις ίδιες μπάλες (από 12) και υπέπεσαν σε πιο λίγα λάθη (7-12).

Player of the game αναδείχθηκε με double double ο Γιάννης Τζαμίχας που είχε 12 πόντους, 26 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Κλειδί του παιχνιδιού αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο εξίσου "διπλός"Δημήτρης Λεκκός με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ, 10 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Πάλεψε για τους ηττημένους με double twenty ο Bασίλης Λιάκος έχοντας 20 πόντους, 27 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους νικητές να αποκτούν διαφορά που διατήρησαν παρά την προσπάθεια των Σκανδιναβών στο τέλος. Εύφημος μνεία γίνεται για το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των αγωνιζομένων και των δύο ομάδων !