Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το Atlas Summer League II, οι Slow Motion πραγματοποίησαν την τρίτη τους νίκη στον όμιλο, απέναντι στην ομάδα των Salatoi.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους καθώς έχτισαν διαφορά 7 πόντων για την συνέχεια του παιχνιδιού. Οι Slow Motion με πρωταγωνιστές τους Δρακόπουλο (7) , Μπανταβάνη (5), Δημητράκη (3) και δύο πόντους ο Καγκλής. Για τους Salatoi οι Καλαϊτζίδης και Αρβανίτης (4) και ο Φραγκουλίδης σκόραρε (2) διαμορφώσαν το σκορ της περιόδου διαμορφώθηκε 10-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τσουκάτος (3) και οι Γκούβας, Αρβανίτης, Καλαϊτζίδης και Φραγκουλίδης από (2). Για τους φιλοξενούμενους οι Δρακόπουλος (7), Τύρος (4) και δύο πόντους σκόραρε ο Καγκλής διαμορφώνοντας το σκορ σε 21-30 στην ανάπαυλα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Slow Motion μπήκαν για να τελειώσουν το παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Τριαντάφυλλο (5), Καγκλή και Θωμαΐδη από (4). Για τους Salatoi αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Τσουκάτος και Γκούβας (4) και ο Χατζηκοκολάκης (2). Το αποτέλεσμα του τρίτου δεκαλέπτου διαμορφώθηκε σε 32-46.

Στην τέταρτη περίοδο είδαμε πιο σκληρές άμυνες και από τις δυο ομάδες. Οι Salatoi με πρωταγωνιστές τους Χατζηκοκολάκη και Τσουκάτο με δύο πόντους, από την άλλη οι Slow Motion με πρωταγωνιστές τους Θωμαΐδη (4) και από δυο πόντους οι Μπανταβάνης και Τριαντάφυλλος με τελικό αποτέλεσμα 36-55 .

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους : Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (1/6 βολές 16.7%, 18/38 δίποντα 47.4% και 6/16 τριποντά 37.5%), μάζεψαν 36 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 4 ήταν επιθετικά, μοίρασαν 11 ασίστ και είχαν 11 κλεψίματα για 10 λάθη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα .

Player of the Game: αναδείχθηκε ο Χάρης Δρακόπουλος με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ με δυο λάθη και 15 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττώμενων ήταν ο Λάζαρος Καλαϊτζίδης με 6 πόντους, 3 ριμπάουντ με κανένα λάθος με 8 στο σύστημα αξιολόγησης .

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Ιορδάνης Θωμαΐδης με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 λάθος με 14 στο σύστημα αξιολόγησης .

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία και την ενέργεια των νικητών.