Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του north group 2 του Atlas Summer League 2 η Tune Squad υποδέχθηκε τους ΦΑΔΕΡΣ. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο και είχε ωραίο και ανταγωνιστικό ρυθμό. Οι ΦΑΔΕΡΣ είχαν τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά υπέκυψαν στην κούραση (ήταν 5 παίχτες) και έχασαν εν τέλει με σκορ 50-43 από την επιθετικά άστοχη Tune Squad!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν σχετικά άστοχες, αλλά με πολύ όρεξη στην άμυνα. 11-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα. Για την Tune Squad 3 καλάθια πέτυχε ο Ριζογιάννης. 7 έβαλε ο Νικολόπουλος για τους «πατέρες».

Η διαφορά έφτασε τους 9 πόντους στην 2η περίοδο. Οι ΦΑΔΕΡΣ πάτησαν το πόδι στο γκάζι, έκλεισαν τους διαδρόμους στην άμυνα και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια μικρή διαφορά ασφαλείας. 9-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκάθαρο θέμα στην επίθεση. Στο τρίποντο του Γεωργόπουλου και στα 2 καλάθια του Ριζογιάννη στάθηκε η Tune Squad. 7 πόντους έβαλε για τους ΦΑΔΕΡΣ ο Διονυσιώτης. 1 τρίποντο πέτυχε ο Τισσίζης.

Η Tune Squad μείωσε στο 3ο δεκάλεπτο. Με πιο ορθό επιθετικό πλάνο και με όρεξη στην άμυνα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο -4. 17-12 ήταν το σκορ στην περίοδο αυτή με τους φιλοξενούμενους να ταλαιπωρούνται από την έλλειψη αλλαγών. Σειρά στο σκοράρισμα για την TS πήρε με 6 πόντους ο Παπαδάτος. Ακολούθησε με 4 ο αρχηγός Τσαντζαλής. Κώτσου και Νικολόπουλος είχαν από 4 πόντους έκαστος για τους ΦΑΔΕΡΣ.

Στην 4η περίοδο μίλησε η Tune Squad. Με άμυνα-πίεση σε όλο το γήπεδο κούρασε τους ήδη εξαντλημένους ΦΑΔΕΡΣ. Εκμηδένισε την διαφορά, πέρασε μπροστά και «έκλεψε» την νίκη με σκορ 50-43. 13-2 έληξε η περίοδος. Για τους νικητές 7 πόντους έβαλε ο Νικολόπουλος. Ο Κώτσου είχε το μοναδικό καλάθι των ΦΑΔΕΡΣ!

Player of the match ήταν ο Χ. Παπαδάτος με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ (9-2), 1 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 25 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Κώτσου με 12 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν o E. Ριζογιάννης με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 24 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την έλλειψη αντοχών των ΦΑΔΕΡΣ και από την πίεση της Tune Squad!