Στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του τρίτου γκρουπ North Summer League II, οι Unfamous πραγματοποίησαν την τρίτη τους συνολικά νίκη στον όμιλο, απέναντι στην ομάδα των Αιθέρων.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε δυναμικά και για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστές τους Αντωνόπουλο (6), Αγγελή (6) και Πρίφτη (2), πήραν προβάδισμα 3 πόντων για την συνέχεια του ματς. Για τους Αιθέρες αυτοί που ξεχώρισαν στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν οι Παπάζογλου (4), Τρύφος Σ. (3) Νικολετσόπουλος και Τρύφος Μ. από δύο πόντους, με σκορ περιόδου 11-14 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Αιθέρες προσπάθησαν να ροκανίσουν την διαφορά με τους Νικολετσόπουλο (9), Παντελάκη, Τρύφο Μ. και Τρύφο Σ. από δύο πόντους. Οι Unfamous από την άλλη, συνέχισαν να παίζουν το μπάσκετ τους. Οι Αντωνόπουλος (9), Κριτσαντώνης (5), Αγγελής (3) και Πετρόπουλος (2) διαμόρφωσαν το σκορ πρώτου ημιχρόνου σε 26-33.

Με την αρχή του δευτέρου ημίχρονου, οι Αιθέρες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και μείωσαν την διαφορά, ο Τρύφος Μ. και Νικολετσόπουλος σκόραραν από 4 πόντους, ο Παπάζογλου (3) και ο Μαργέλος (2). Οι Unfamous από την άλλη, κράτησαν διαφορά 6 πόντων για την τελευταία περίοδο, με τους Αντωνόπουλο (5) ,Πρίφτη (4) και Αγγελή (3),διαμορφώνοντας σκορ τρίτου δεκαλέπτου 39-45.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν την διαφορά που είχαν χτίσει, παρότι ο Κιτσαντώνης αποβλήθηκε και έμειναν με τέσσερεις παίκτες στα τελευταία λεπτά, παίρνοντας την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Για τους Αιθέρες ο Νικολετσόπουλος σκόραρε 7 πόντους, ο Τρύφος Σ. (5), ο Παπάζογλου (4) και οι Μαργέλος και Παντελάκης από δυο. Για την ομάδα των Unfamous σκόραρε ο Αντωνόπουλος 9 πόντους, ο Αγγελής από 3 και οι Πετρόπουλος και Πρίφτης από δυο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 59-63.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους : Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (5/8 βολές 62.5%, 11/28 δίποντα 39.3% και 12/36 τριποντά 33.3%), μάζεψαν 36 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 5 ήταν επιθετικά, μοίρασαν 9 ασίστ και είχαν 13 κλεψίματα για 9 λάθη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα .

Player of the Game: αναδείχθηκε ο Φοίβος Αντωνόπουλος με 29 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα με 7 λάθη και 22 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττώμενων ήταν ο Γιάννης Παπάζογλου με 11 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 κλεψίματα και 1 λάθος με 22 στο σύστημα αξιολόγησης .

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Άλκης Αγγελής με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, και ένα  λάθος με 14 στο σύστημα αξιολόγησης .

Το παιχνίδι κρίθηκε από την δυναμική, την ευστοχία στα 6,75 καθώς και από την ενέργεια

των νικητών.