Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας του Atlas Summer League για το 2ο group της north περιφέρειας, οι ΦΑΔΕΡΣ υποδέχθηκαν τους Blue Sharks Neurolife . Με τις 2 ομάδες να είναι εκτός playoff, οι παίχτες προσπάθησαν και κατάφεραν να ευχαριστηθούν το τελευταίο για αυτούς παιχνίδι της σεζόν! 56-67 ήταν το τελικό σκορ με τους «καρχαρίες» να παίρνουν την νίκη!

Οι Sharks επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με πολλά τρεξίματα και κυρίως εύστοχες προσπάθειες δημιούργησαν μια διαφορά 4 πόντων. 13-17 ήταν το επιμέρους σκορ με τους ΦΑΔΕΡΣ να μην έχουν τρόπο να πλησιάσουν περισσότερο. Γεώργας και Κωνσταντάτος είχαν από 5 πόντους έκαστος για τους ΦΑΔΕΡΣ. Για τους φιλοξενούμενους 7 πόντους πέτυχε ο Τομαράς. 5 είχε ο Ε. Πέππας.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος. Οι Sharks είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς και κατάφεραν να φτάσουν στο +9. Οι ΦΑΔΕΡΣ όντας μόλις 5 δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στον ρυθμό των αντιπάλων τους. Σειρά στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους πήρε ο Διονυσιώτης που έβαλε 8 πόντους. 12 είχε ο Μπίσκος και 5 ο Τομαράς για τους προπορευόμενους.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν και το καλύτερο από πλευράς ποιότητας. Υψηλό σκορ, ωραίες φάσεις και πολύ όρεξη χαρακτήρισαν αυτά τα 10 λεπτά. 21-19 ήταν το επιμέρους σκορ με τους ΦΑΔΕΡΣ να ρίχνουν την διαφορά στους 7 πόντους. Από 8 πόντους πέτυχαν έκαστος Διονυσιώτης και Γεώργας. 9 είχε ο Σκιαδόπουλος για τους «καρχαρίες».

Η 4η περίοδος ήταν πιο ήρεμη. Οι ΦΑΔΕΡΣ ξέμειναν από αντοχές και οι Sharks απλά συντήρησαν την υπέρ τους διαφορά. 10-14 ήταν το επιμέρους σκορ με το παιχνίδι να λήγει 56-67. Για τους νικητές 2 καλάθια έβαλε ο Μπίσκος, ενώ από 3 πόντους είχαν Πέππας Ε. και Τομαράς. 3 καλάθια έβαλε ο Τισσίζης για τους ηττημένους.

Player of the game ήταν ο Α. Τομαράς με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 37 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Μαριολής με 13 πόντους, 15 ριμπάουντ (12-3), 3 ασίστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Δ. Διονυσιώτης με 23 πόντους, 19 ριμπάουντ (12-7), 2 ασίστ και 6 κλεψίματα σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις καλύτερες αντοχές των «καρχαριών»!