Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας του Atlas Summer League για το 1ο group της north περιφέρειας, οι Terror East υποδέχθηκαν τους Itah Jazz. Με τις 2 ομάδες να είναι εκτός playoff, οι παίχτες προσπάθησαν και κατάφεραν να ευχαριστηθούν το τελευταίο για αυτούς παιχνίδι της σεζόν! 63-45 ήταν το τελικό σκορ με τους «τρομοκράτες» να παίρνουν την νίκη!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά στο παρκέ. Έτρεξαν πολύ, είδαμε τρίποντα, ενώ δεν έλειψαν οι σκληρές άμυνες. 12-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Jazz να δημιουργούν μια διαφορά 3 πόντων. Επιθετικά κουπί για τους «τρομοκράτες» τράβηξε ο Μπόζας με 8 πόντους. 6 είχε ο Λεντζής και 5 ο Κεφαλάς για τους Jazz.

Οι Terror East πέρασαν μπορστά στο 2ο δεκάλεπτο. Με ορθό πλάνο και πολύ όρεξη κατάφεραν να εκμηδενίσουν την κατά τους διαφορά και να πάρουν έναν αέρα 2 πόντων. 18-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Jazz να έχουν πρόβλημα αμυντικά. Από 3 καλάθια είχαν Μπόζας και Φούρλας για τους γηπεδούχους, ενώ 4 πόντους έβαλε ο Ντεντόπουλος. Σειρά στο σκοράρισμα για τους φιλοξενούμενους πήρε με 6 πόντους ο Σπανός. 5 έβαλε ο Κεφαλάς.

Η διαφορά έφτασε σε διψήφιο αριθμό (10 πόντοι) στην 3η περίοδο. Με πλάνο και ορθή άμυνα οι Terror East κατάφεραν να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό τους. Οι μόλις 5 Itah Jazz δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν (5 ήταν και οι γηπεδούχοι). 15-7 ήταν το επιμέρους σκορ. Από 4 πόντους έκαστος πέτυχαν Ντεντόπουλος και Φούρλας. 4 είχε και ο Σπανός για τους Jazz.

Η διαφορά έφτασε τους 18 πόντους στην 4η περίοδο. Οι Terror East ήταν τρομεροί και δεν άφησαν περιθώρια στους Jazz. Έτσι λοιπόν, οι 2 ομάδες σε 1 αγώνα με ωραίο κλίμα έδωσαν την τελευταία τους παράσταση. Το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου ήταν 18-10, ενώ 63-45 έληξε το παιχνίδι. Για τους νικητές 8 πόντους έβαλε ο Κουλούκης και 7 ο Φούρλας. 6 είχε ο Μαριολής για τους ηττημένους.

Player of the game ήταν ο Β. Φούρλας με 19 πόντους, 14 ριμπάουντ (8-6), 2 ασίστ και 2 λάθη σε 40 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Μαριολής με 13 πόντους, 15 ριμπάουντ (12-3), 3 ασίστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Κουλούκης με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ (8-4) και 1 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής!