Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το Atlas Summer League II, ο Μορφέας πραγματοποίησε την πέμπτη του συνολικά νίκη στον όμιλο, απέναντι στην ομάδα της Tune Squad.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Μορφέα. Οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστές τους Κρεούζη (6), Λιουδάκη (4), και από δύο πόντους τους Βασιλάτο και Ρήγα πήραν προβάδισμα 13 πόντων για την συνέχεια του παιχνιδιού. Το σκορ της περιόδου διαμορφώθηκε 1-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Μορφέας συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Οι Αντύπας (3) και από δυο οι Ανδρικόπουλος, Βασιλάτος, Λιουδάκης και Ρήγας έδωσαν προβάδισμα 19 πόντους για την ομάδα τους. Για τους γηπεδούχους οι Γεωργόπουλος (3) και Παπαδάτος (2) διαμορφώσαν το σκορ σε 6-25 στην ανάπαυλα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Tune Squad προσπάθησε να ροκανίσει τη διαφορά με τους Αντωνίου (6), Τσαντζαλή (2) και Θωμά (1). Ο Μορφέας όμως αύξησε κι άλλο την διαφορά με τους Λιουδάκη και Νάτση από (3) ,Κρεούζη , Βασιλάτο και Αντύπα από (2).Το αποτέλεσμα του τρίτου δεκαλέπτου διαμορφώθηκε σε 15-37.

Στην τέταρτη περίοδο είδαμε πιο απελευθερωμένο μπάσκετ και από τις δυο ομάδες. Ο Μορφέας με πρωταγωνιστές τους Λιουδάκη (9), Νάτση (4) και από δυο οι Ανδρικόπουλος και Βασιλάτος. Από την άλλη αυτοί που ξεχώρισαν από τον την Tune Squad ήταν οι Αντωνίου (6), Γκούνης (3), Γυπαράκης και Ριζογιάννης από (2) με τελικό αποτέλεσμα 28-54.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους : Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (3/7 βολές 42.9%, 15/32 δίποντα 46.9% και 7/18 τριποντά 38.9%), μάζεψαν 49 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 7 ήταν επιθετικά, μοίρασαν 5 ασίστ και είχαν 4 κλεψίματα για 5 λάθη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα .

Player of the Game: αναδείχθηκε ο Κώστας Ρήγας με 4 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασίστ, κανένα λάθος και 16 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττώμενων ήταν ο Μανώλης Γυπαράκης με 2 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη με 8 στο σύστημα αξιολόγησης .

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Γιώργος Λιουδάκης με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, και 2 λάθη με 14 στο σύστημα αξιολόγησης .

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία των νικητών αλλά και στις καλές τους άμυνες.