Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του east group του Atlas Summer League 2 οι Μυρμιδόνες αντιμετώπισαν τα Pistonia. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο και είχε ωραίο και ανταγωνιστικό ρυθμό. Οι Μυρμιδόνες είχαν τα ηνία του αγώνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έφτασαν στην νίκη με σκορ 78-64, όχι όμως εύκολα αφού, έκαναν blow out μια διαφορά 20 πόντων!

Οι Μυρμιδόνες πάτησαν το γκάζι στο 1ο δεκάλεπτο! Με πολύ καλό ρυθμό και έχοντας το δίδυμο Μυλιόρδος-Μουτεβέλης σε έξαλλη κατάσταση, δημιούργησαν μια διαφορά 11 πόντων. 26-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τα Pistonia να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν τους προαναφερθέντες! 13 πόντους πέτυχε ο εξαιρετικός Μουτεβέλης. Σε 2 τρίποντα ευστόχησε ο Μυλιόρδος. 3 καλάθια έβαλε ο Νικολάου για τα Pistonia!

Πιο ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Τα Pistonia βρήκαν αμυντική ισορροπία, έκλεισαν τους περισσότερους διαδρόμους και κατάφεραν να μειώσουν κατά 1 πόντο. Το σκορ στο 2ο δεκάλεπτο ήταν 14-15. Οι Μυρμιδόνες είχαν επιθετικό πρόβλημα. Ο Μυλιόρδος συνέχισε τον χαβά του με 2 τρίποντα, ενώ 2 καλάθια σερί πέτυχε ο Λιοφάγος. Από 5 πόντους για τα Pistonia είχαν Νικολάου, Αυλωνίτης και Μότσκα.

Η διαφορά ξέφυγε στην 3η περίοδο. Οι Μυρμιδόνες ανασυντάχτηκαν στο ημίχρονο. Μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ, έτρεξαν 1 12-0 σερί και έφτασαν μια στιγμή στο +22. Τα Pistonia δεν είχαν τρόπο να αντιδράσουν και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο -18! 17-9 έληξε η περίοδος. Ο Μουτέβελης συνέχισε ό,τι άφησε στο 1ο δεκάλεπτο, πετυχαίνοντας 6 πόντους. 5 είχε ο Μυλιόρδος. 4 παίχτες πέτυχαν από 1 καλάθι για τα Pistonia.

Στην 4η περίοδο τα Pistonia αφήνιασαν. Παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, έκαναν shut down τους Μυρμιδόνες και έκαναν το -18, -3. Μολαταύτα, σε μία φάση οι Μυρμιδόνες έβαλαν κάποια σουτ, έφτασαν πάλι στο +10 και «σφράγισαν» το παιχνίδι. 78-64 ήταν το τελικό σκορ, ενώ η περίοδος έληξε 21-25! Για τους νικητές 3 τρίποντα έβαλε ο Μυλιόρδος, ενώ από 6 πόντους είχαν Λιοφάγος και Χατζηαγγελής έκαστος! 12 πόντους είχε ο Μότσκα και 6 ο Μπουλαξής για τους ηττημένους.

Player of the match ήταν ο Α. Μυλιόρδος με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ (9-0), 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 34 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Νικολάου με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 2 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 32 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Μ. Χατζηαγγελής με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ (6-4), 7 ασίστ, 4 μπλοκ και 6 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε στα 2 τρίποντα του Μυλιόρδου από την γωνία στο 4ο δεκάλεπτο!