Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας, το βράδυ της Πέμπτης οι Survivors Veterans υποδέχθηκαν τους Bucadors. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τις άμυνες και τους αιφνιδιασμούς να έχουν την τιμητική τους. 49-44 ήταν το τελικό σκορ με τους Veterans να σκαρφαλώνουν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα!

Πολύ κακά ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. 2-9 ήταν το επιμέρους σκορ με τους παίχτες να μην μπορούν να συνδεθούν με το καλάθι. 2 τρίποντα πέτυχε ο Μελαχροινός για τους Bucadors ου δημιούργησαν μια διαφορά 7 πόντων. Από 1 πόντο είχαν Αλέξης και Χατζόγλου για τους εκτός τόπου και χρόνου γηπεδούχους.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι Veterans στην 2η περίοδο βάζοντας 25 πόντους. Έκαναν outscore 13 πόντους τους Bucadors και μετέτρεψαν το 7 σε +6. 12 πόντους πέτυχε ο εξωπραγματικός και ανεπανάληπτος Αλέξης με τον bomber Γεωργόπουλο να ακολουθεί με 2 τρίποντα. 7 είχε ο Πόλιος και 3 ο Μελαχροινός για τους Bucadors που χαλάρωσαν και το πλήρωσαν!
Ισορροπημένο ήταν ο 3ο δεκάλεπτο με την διαφορά να πέφτει κατά 1 καλάθι (4 πόντοι υπέρ των Veterans). 9-11 ήταν το επιμέρους σκορ. 4 διαφορετικοί παίχτες σκοράραν για τους γηπεδούχους, ενώ το ίδιο συνέβη και για τους μαχητικούς παρά τις ελλείψεις Bucadors.

Με την απόσταση των 2 ομάδων στα 2 καλάθια, όλα θα κρίνονταν στην 4η και τελευταία περίοδο. Μπορεί οι Bucadors να το προσπάθησαν και ο Μελαχροινός να έφτασε τα 5 τρίποντα στον αγώνα (έβαλε 2 στο 4ο δεκάλεπτο), αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Με ορθές άμυνες και δύσκολα σουτ οι Veterans κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. 49-44 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα. 5 πόντους είχε ο Αλέξης και από 3 Γεωργόπουλος και Δουλγεράκης για τους νικητές.

Mvp του αγώνα ήταν ο Κώστας Αλέξης με 20 πόντους, 18 ριμπάουντ (15-3), 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής. Ο Ε. Μελαχροινός ξεχώρισε για τους ηττημένους με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 2 ασίστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 27 λεπτά.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Δ. Γεωργόπουλος με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 28 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα 3 σερί τρίποντα που πέτυχαν οι Veterans στο 4ο δεκάλεπτο!