Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας οι Terror East αντιμετώπισαν τους Bucadors. Το παιχνίδι ήταν σχετικά μονόπλευρο με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν από νωρίς στο σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 63-45 με τους Terror East να παίρνουν την νίκη!

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ξεκίνησαν οι Terror East. Έπαιξαν ωραίο μπάσκετ, μετέφεραν ορθά την μπάλα, έβαλαν τα ελεύθερα σουτ και δημιούργησαν μια διαφορά 5 πόντων. 18-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τα «μαμούθ» να έχουν πρόβλημα στην άμυνα! Για τους γηπεδούχους από 5 πόντους είχαν Μπόζας και Τάτσης. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στην περίπτωση του Πόλιου και του Δημολιάνη για τους Bucadors.

Στο +9 έφτασαν οι γηπεδούχοι στην 2η περίοδο. Παίζοντας στο ίδιο πιεστικό τέμπο κατάφεραν να αυξήσουν την απόσταση τους από τους κακούς στο αμυντικό κομμάτι Bucadors. Τον χαβά του με ακόμα 4 πόντους συνέχισε ο Μπόζας, ενώ 4 είχε και ο Σαπουντζής. Για τα «μαμούθ» Δημολιάνης και Βότσαρης πέτυχαν από 4 πόντους. 15-11 ήταν το επιμέρους σκορ.

Πλήρως ισορροπημένη ήταν και η 4η περίοδος του αγώνα με την διαφορά να παραμένει σταθερή στους 9 πόντους. Οι 2 ομάδες αντάλλαξαν από 10 πόντους έκαστη, ενώ είδαμε σκληρές μονομαχίες στην ρακέτα. Φούρλας και Τάτσης είχαν από 4 πόντους για τους Terror East, με Βότσαρη και Δημολιάνη να έχουν 4 και 3 αντίστοιχα για τους Bucadors.

Οι Terror East δεν έδωσαν περιθώρια αντίδρασης στους Bucadors στο 4ο δεκάλεπτο. Με όπλο την άμυνα και τις γρήγορες αντεπιθέσεις έστειλαν την διαφορά στους 18 πόντους και «καθάρισαν» οριστικά το θέμα νίκης. 20-11 ήταν το επιμέρους σκορ. 63-45 ήταν το τελικό σκορ που έδειξε ο πίνακας του αγώνα. Για τους νικητές 6 διαφορετικοί παίχτες σκόραραν! Ο Βότσαρης είχε 2 καλάθια για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Β. Φούρλας με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 33 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Βότσαρης με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ (9-0), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Δ. Σαπουντζής με 8 πόντους, 8 ριμπάουντ (5-3), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 25 λεπτά αγώνα!