Οι Terror East υποδέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο "Γ. Μελισσηνός" τους Απροσάρμοστους που μπήκαν με φόρα στο θεσμό του κυπέλλου μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση!

 

Εξαρχής οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως δεν ..αστειεύονται τρέχοντας ένα 2-10, με την άμυνα τους να μην αφήνει...κουνούπι. Ο Σωτηρίου (6π & 3 κοψίματα), μαζί με τον Κανδυλα (4) ήταν οι πιο παραγωγικοί ενώ Τσολιας, Μπόζας και Καλοπητας σκοραραν από ένα καλάθι για τους Terror , με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με τονδ είκτη του σκορ στο 6-20.

 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο μάλιστα, μπήκαν πιο δυνατά και με σερί 0-23 με τους Σωτηρίου (8), Ντιμπ & Σαχινίδη (από 6) έφτασαν τη διαφορά σε ..αστρονομικά επίπεδα. Ο Μπόζας με σουτ τριών πόντων ήταν ο μοναδικός σκόρερ των γηπεδούχων , με το ημίχρονο να κλείνει με πενταπλό σκορ (9-45).

 

Μετά την ανάπαυλα οι Απροσάρμοστοι κατέβασαν ταχύτητα χωρίς ωστόσο να μειωθεί η απόσταση που χώριζε τις ομάδες. Σωτηρίου (4), Κανδυλας και Μητροφάνης (από 3) ήταν οι πιο ορεξάτοι παίκτες τους ενώ ο Μπόζας (3) με τους Καλοπητα και Τσολια συνέβαλαν για το 16-57 στο τριαντάλεπτο.

 

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Κουλούκης (4), Σαπουντζής (3) , Τάτσης και Καλοπητας σκόραραν για τους "Τρομοκράτες", όσο στην αντίπερα όχθη Σαχινίδης (8) , Μητράκος (3) σκόραραν από τις ασιστ των Γαζή και Ντιμπ, με το τελικό 27-72 να χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιο.

 

Mvp και απόλυτος κυρίαρχος των αιθέρων ήταν ο Σωτήρης Σωτηρίου με double double (17π, 12ρ,3ασ,3κλ, 5 τάπες κι ένα λαθάκι). 

Κλειδί του αγώνα ο εξίσου "διπλός" Τάσος Σαχινίδης (19π,10ρ,3κλ, 3κοψ & 3 λάθη).

Πιο μαχητικός των αντιπάλων τους ο Ηλίας Καλοπητας (6π,5ρ,3ασ,2κλ, 1κοψ & 3 λάθη).

 

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Η διαφορά κατηγορίας κα, ταχύτητα & ποιότητας ήταν εμφανής .