Οι Terror East και οι Bucadors αναμετρήθηκαν στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη φάση του Atlas Cup, με τους πρώτους να είναι αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με σκορ 50-36 και έτσι πήραν και την πρόκριση για τον δεύτερο γύρου του νεοσύστατου θεσμού. Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του ματς, όπου κυριάρχησε η νευρικότητα, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και με σταθερότητα πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Όσον αφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, είναι αλήθεια ότι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, με τις άμυνες να έχουν πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Οι Terror East πάντως, ήταν αυτοί που είχαν ένα προβάδισμα 5 πόντων στο φινάλε της 1ης περιόδου, με 9-4.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο μάλιστα, μπήκαν πιο δυνατά και αύξησαν το προβάδισμά τους, σε διψήφια επίπεδα, με σκορ 19-6 στο 16’, δείχνοντας ότι θέλουν να ξεφύγουν και να τελειώνουν από νωρίς, την υπόθεση πρόκριση. Οι Bucadors έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν σε 21-12 στο 19’, ωστόσο το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε μπροστά τους Terror East με +11 (23-12).

Στην επανάληψη, οι Bucadors προσπάθησαν να μπουν ξανά στο ματς και μείωσαν σε 27-19 στο 23’, δείχνοντας ότι ακόμα έχουν «σφυγμό». Ωστόσο, οι Terror East ήταν πιο ουσιαστικοί στις σημαντικές στιγμές του ματς, έχοντας καλό ρυθμό στην επίθεση, τον οποίο και έβρισκαν από την ακόμα καλύτερη άμυνά τους. Κάπως έτσι, η 3η περίοδος τελείωσε υπέρ τους, με +13 (38-25).

Με ένα 4-0 σερί στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, οι Bucadors μείωσαν σε 38-29 στο 31’, κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια για να πλησιάσουν. Όμως, οι Terror East κράτησαν την ψυχραιμία τους και πήραν τη νίκη και την πρόκριση, επικρατώντας εν τέλει με 50-36.

Οι Τάτσης (6/6δ.) και Μπόζας (5/7δ.), ήταν οι δύο κορυφαίοι σκόρερ για τους νικητές, πετυχαίνοντας από 15 πόντους ο καθένας τους. Όσον αφορά στους ηττημένους, ο Πόλιος πλησίασε στο νταμπλ-νταμπλ, έχοντας 8 πόντους και 10 ριμπάουντ.