Στην πρεμιέρα της 13ης αγωνιστικής της South Atlasleague 2 η άνευ νίκης Tinder Bologna υποδέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Κορυδαλλό τους Old Boys (8-4) με τους δεύτερους να επαναλαμβάνουν την επιτυχία του πρώτου γύρου σχεδόν με τον ίδιο τρόπο !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα κι έτρεξαν επιμέρους 4-13 με το δίδυμο Ακουμιανάκη (7) και Δημητρουλή (4).Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν μετά από time out που κάλεσαν και με τον Καλαμάκη (4) μείωσαν σε 10-16 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πλησιάσουν (Μπούσγος 4, Γκέγκιος 3) αλλά ο Ακουμιανάκης (7) δρώντας ως φύλακας άγγελος, μαζί με το τρίποντο του Τσέα, κράτησαν τους Old Boys μπροστά με 19-27 στο ημίχρονο.

Ο χαμηλός ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Οι Μπολωνέζοι με το ξέσπασμα του Μπούσγου (6) κοντοζύγωσαν, αλλά οι Σκαρβέλης (6) και Ηλιού (4) κατάφεραν να κρατήσουν την πρωτοπορία στην αντίπερα όχθη. Σκορ τρίτης περιόδου 33-37.

Στην τελική ευθεία είχαμε μάχη. Για τις "παλιοσειρές" ο Ακουμιανάκης τα έκανε όλα. Σκόραρε μόνο αυτός (11 πόντοι) έκλεβε μπάλες, πήρε ριμπάουντ, ήταν με μια λέξη χάρμα ιδέσθαι. H Tinder αντιπαρέθεσε ομαδική προσπάθεια (Καλαμάκης 4, Γκέγιος-Μπούσγος-Μυριτζής και Σπανός από ένα καλάθι) πλησιάζοντας σε απόσταση βολής , δίχως όμως να καταφέρει να ευστοχήσει στο τέλος, με το 45-48 να είναι αφορμή για πανηγύρια για τους Old Boys που πατούν γερά στην τρίτη θέση του ομίλου.

Τα στατιστικά του αγώνα καταμαρτυρούν αρκετά πειστικά την παρουσία των ομάδων στο παρκέ. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (34-42%) παρά τρίποντα (28-8%) ή βολές (37-20%). Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (35-47), υστέρησαν στη δημιουργία (10-7 ασιστ), έκλεψαν υπερδιπλάσιες μπάλες (8-20), ενώ είχαν και λιγότερα λάθη (20-15).

MVP του αγώνα με double double ο Βασίλης Ακουμιανάκης που σημείωσε 25 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 7 κλεψίματα και 4 λάθη. Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο εξίσου "διπλός" Σεραφείμ Μπούσγος έχοντας 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2ασιστ και 3 λάθη.

Κλειδί της αναμέτρησης ήταν ο Θοδωρής Καρακατσάνης με 3 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε τόσο στην παρουσία του Ακουμιανάκη όσο και στους πιο προσεκτικούς και δυνατούς κοντά στο καλάθι νικητές.