Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας οι Trelakers υποδέχθηκαν τους Terror East. Σχετικά μονόπλευρο ήταν το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να εγκαθιδρύουν τον ρυθμό τους στο 2ο δεκάλεπτο. 55-32 ήταν το τελικό σκορ που υπέγραψε την 7η σερί νίκη των Trelakers!

Πολύ καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Οι Terror East έπαιξαν με μυαλό και οργανωμένα. Έβαλαν κάποια σουτ, ενώ αμυντικά ήταν πολύ καλοί. 10-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Trelakers να έχουν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. 6 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Μαυρόπουλος. Φουρλάς και Μπόζας είχαν από 2 καλάθια έκαστος για τους Terror East.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι Trelakers πάτησαν το πόδι στο γκάζι. Η ομάδα του Βαρθαλίτη έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της. Πέτυχε 17 πόντους, δέχθηκε μόλις 3 και έτσι μετέτρεψε το -6 σε +8. Ανήμποροι να αντιδράσουν, οι Terror East έμειναν αρκετά πίσω στο σκορ. Τον χαβά του με 7 πόντους συνέχισε ο Μαυρόπουλος, με τον Γκόριτσα να έχει 4. 1 καλάθι έβαλε ο Τάτσης για τους Terror East.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και η 3η περίοδος με την διαφορά να φτάνει τους 18 πόντους. Οι Trelakers με αυτό ουσιαστικά το δεκάλεπτο καθάρισαν το θέμα νίκης. 16-6 ήταν το επιμέρους σκορ με τους φιλοξενούμενους να έχουν θέμα σε άμυνα και επίθεση. 5 πόντους είχε ο Μαυρόπουλος για τους Trelakers, ενώ 4 έβαλε ο Ζέρβας. Για τους φιλοξενούμενους από 1 καλάθι είχαν 3 πάιχτες.

Στους 23 πόντους έφτασε η διαφορά στην 4η περίοδο. Οι Trelakers έκαναν 1 τελευταίο push, έστειλαν την διαφορά σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. 12-7 ήταν το επιμέρους σκορ με το κοντέρ να γράφει 55-32! Για τους νικητές 2 καλάθια έβαλε ο Σαπέρας. 1 τρίποντο έβαλε για τους ηττημένους ο Στόκας.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Μαυρόπουλος με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ αλλά και 9 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Κουλούκης με 6 πόντους, 2 ριμπάουντ (0-2), 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 23 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Σ. Σαπέρας με 6 πόντους, 4 ριμπάουντ (3-1), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 22 λεπτά συμμετοχής!