Δια περιπάτου έμειναν στην κορυφή οι Trelakers!!!

 

Οι εκ των πρωτοπόρων του ομίλου Trelakers υποδέχτηκαν τους Bucadors που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Την διαφορά στην θέση του πίνακα την είδαμε και στο παρκέ και έτσι οι Trelakers έφτασαν στην νίκη με το τελικό 48-22 να μιλάει για το εύκολο απόγευμα που είχαν.

 

Τα πάντα κρίθηκαν από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο που έκλεισε στο εκκωφαντικό 15-0. Με τον Μαυρόπουλο να κάνει ότι θέλει στο παρκέ και να έχει 11 πόντους σε αυτό τοι διάστημα.

 

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στην δεύτερη περίοδο. Οι Bucadors σημείωσαν τον πρώτο πόντο στο 13 λεπτό για το 17-1 και το πρώτο εντός παιδιάς με τον Χρήστου για το 21-3. Ο Φλωρόπουλος από τους γηπεδούχους έβαλε 6 πόντους στην περίοδο διατηρώντας την ομάδα του στο +19 και το 26-7 του ημιχρόνου.

 

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου βρήκε τον Μόσχο να δίνει επιθετικές λύσεις στους Bucadors. Οι οποίοι μείωσαν στο τέλος της περιόδου στου 14 πόντους και το 31-17. Το χέρι τους έβαλαν και οι Trelakers καθώς σημείωσαν μόλις 5 πόντους με πολλές άστοχες επιθέσεις αλλά και λάθη.

 

Το παιχνίδι όμως δεν μπορούσε να έχει και άλλες ανατροπές και συγκινήσεις, ο Μαυρόπουλος πήρε πάλι μπρος έβαλε ένα τρίποντο και μαζί με τον Βαρθαλίτη πήγαν την διαφορά στους 20. Βάζοντας στοπ σε ότι ονειρευτήκαν οι Bucadors. Για να φτάσουμε στο τελικό 48-22.

 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μόσχος με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 9 στο eff.

 

MVP: Ο Μαυρόπουλος κέρδισε τον τίτλο του mvp καθώς είχε 22 πόντους 2/5β. 4/5δ. 4/8τρ. 8ρ.(7-1) 2ασ. 3κλ.και 26eff!!!

Παίκτης-Κλειδί: Ο Βαρθαλίτης με 7 πόντους και 7 ριμπάουντ και πολλές κερδισμένες μάχες μέσα στην ρακέτα.

Που κρίθηκε το ματς: Από την πρώτη περίοδο που έκλεισε στο 15-0 για τους Trelakers οι οποίοι έβαλαν τελεία και παύλα σε ότι όνειρο είχαν οι Bucadors.